Osteria Del Lab, a Tarragona

Tornant de vacances una colla d’amics ens hem aplegat per fer un àpat de retrobament i preparació en vistes a la festa major tarragonina, Santa Tecla gloriosa, i hem anat a raure a un restaurant de cuina tradicional italiana obert no fa massa temps però que ha agafat bona anomenada, L’Osteria Del Lab, al carrer del Comte.

El local és un antic celler medieval, ben restaurat i acondicionat encertadament tot combinant història i modernitat. L’ambientació és acollidora i predisposa a la bona degustació i a la sobretaula distesa.

La peculiaritat de l’oferta gastronòmica consisteix en un menú de cinc plats a escollir, tots ells d’inspiració italiana amb algunes incorporacions nostrades que van variant segons les oportunitats del mercat. Avui, per exemple, hi havia per triar pappa al pomodoro, sformatino de carbassa, seitons marinats, musclos a la planxa, maccheroncini amb sardina, fazzoletto de carn, galta de porc, magret d’ànec, tomino a la planxa, entre d’altres.

Els vins són de la terra, (tarragonins, montsants i priorats), i tot plegat a bon preu.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *