L’Indret, a Cambrils

A vora del mar, a la platja de la Llosa, a Cambrils, hi ha un restaurant anomenat L’indret, que combina cuina tradicional i innovadora, amb una gran terrassa i una sala de menjar espaiosa i agradable que alterna elements decoratius autòctons i moderns. Però allò essencial és la manduca variada que ofereix als comensals.

Hi he anat a raure en aqueix capvespre tardorenc de la mà d’un bon amic gastrònom de notòria projecció mediàtica que coneix bé llocs, llogarets i cases de menjar de tota la costa tarragonina, des de les més anomenades a les més senzilles, agermanades totes elles per la qualitat dels àpats. Asseguts en un relaxant seient amb taula baixa enmig d’altres paraments més convencionals hem anant tastant plats de tardor: ous a la cassola amb pataques, costelletes de cabrit arrebossades amb pebrots escalivats, pernil ben tallat amb pa de vidre i tot ben acompanyat amb vins  -negres i blancs- del Montsant.

El personal és atent amb la clientela, diligent en el servei, (segurament format a l’escola d’hoteleria que és a tocar), l’ambient convida a la conversa plàcida de sobretaula i el preu és ben proporcionat a la qualitat del tiberi. Un vetllada amical enmig de temps de tempesta (i no només meteorològica).

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *