Els 4 panxos, a Torredembarra

Aqueix cap de setmana han començat les festes patronals de Torredembarra dedicades a la lloança de Santa Rosalia, una bona ocasió per fer-hi un tomb. Particularment, recomano passar per la taverna oberta fa pocs mesos a la casa pairal del propietari, de renom Cal Panxo, al carrer Antoni Roig número 45, a dalt la vila, (no pas a baixa mar).

Casualment ha resultat que l’amo del local va alternant  residència entre Alella (on hi té obert un restaurant anomenat El Rost) i Torredembarra, i a la vila del Maresme té amistat amb la filla de Jaume Cornudella, Núria, cosina segona meva.

Els 4 panxos és un lloc acollidor, nostrat, sense pitança només amb beguda, però amb música de Moustaki, Paco Ibáñez, Lluís Llach i altres cantautors difícils d’escoltar en altres indrets, un local decorat volgudament de manera austera amb motius ancestrals que predisposen a la conversa plàcida i amical en aqueixos temps de trabals que vivim a la torre i arreu del país.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *