El xamfrà del Fòrum, a Tarragona

Avui hem dinat una colla d’amics al restaurant tarragoní El xamfrà del Fòrum, situat al carrer Lleida de la ciutat, davant de l’espai arqueològic de l’època romana.  És un establiment modern dividit en dugues plantes, baixa i altell, lluminós i obert que ofereix una carta on alternen encertadament plats de la cuina tradicional local amb receptes vingudes d’arreu o creacions culinàries innovadores.

Hem tastat la fideuà amb sípia, el carpaccio de bacallà, el tàrtar de pop i el de vedella, el braó de porc amb mostassa i el lluç de l’ham a l’andalusa, tot molt ben preparat i adequadament servit a taula, acompanyant-ho amb vins de la terra, blancs i negres. I a molt bon preu.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *