Mesón Serralbo, a Jaca

Al centre històric de Jaca hi ha el Mesón Serralbo, una fonda de les d’antany on mantenen la bona cuina de muntanya aragonesa. Preservant l’ambientació i la decoració austera traditional a base de gruixudes parets de pedra amb cairats i mobiliari de fusta, aqueix establiment ofereix tot de plats reconfortants, des de les sopes d’all i escudelles fins a estofats de xai, viandes al forn i a la brasa, passant per les diverses formes de servir el bacall.

Ofereixen una ben sortida carta de vins del país i de la Rioja, no gaires de catalans, que hom pot degustar a bon preu i ben atès per un personal amable i acollidor que esporàdicament deixa anar espurnes d’humor baturro.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *