França s’afegeix a la intifada global contra Israel

Aqueixa tarda l’Assemblea Nacional francesa s’ha afegit a la intifada diplomàtica contra Israel contra Israel aprovant, a proposta del PSF, per 339 a favor, 151 en contra i 16 abstencions, una resolució que demana al govern que reconegui l’Estat de Palestina.  El debat social i polític ha estat més intens a França que no pas a les Corts espanyoles  que fa unes setmanes va donar suport a una proposta similar.

Un dels estats europeus que més milicians aporta al Califat Islàmic i en el qual creix el gihadisme i l’antisionisme més agressiu, del qual fugen els jueus envers Israel en proporcions cada any més elevades, l’estat on la penetració del capital dels països del golf d’Aràbia és més notòria retorna al seu passat col·laboracionista amb els genocides del poble jueu.

Post Scriptum, 11 de desembre del 2014.

“El Senat francès ha aprovat avui per 154 vots a favor i 146 en contra una resolució favorable al reconeixement de l’Estat de Palestina afegint-se al posicionament de l’Assemblea Nacional, tot plegat un pas més en el procés d’autodestrucció de l’ordre republicà i el retorn a l’antisemitisme d’estat de l’època de Dreyfuss.

Post Scriptum, 16 de febrer del 2016.

El proppassat 3 d’aqueix mes un col·lectiu de diplomàtics francesos a la reserva va publicar a Le Monde un article obertament anti-israelià: “Paris et Bruxelles doivent agir pour sauver l’État palestinien“, on proposen el reconeixement unilateral de Palestina si fracassa la iniciativa de convocar una conferència internacional de pau l’estiu vinent. Aqueixos passos són la continuació d’una llarga tradició de la política exterior francesa, sempre pro-àrab i antijueva, com va reflectir en el seu llibre David Pryce-Jones “Un siècle de trahison. La diplomatie française et les juifs (1894-2007)”, Éditions Denoël, París, 2008.

Post Scriptum, 13 de gener del 2017.

Avui, finalment, s’ha celebrat a París la conferència promoguda pel govern francès amb l’objectiu aparent de cercar la pau entre Israel i els seus enemics àrabs, que Shmuel Trigano descriu en aqueix article publicat avui a Actualité Juive titulat: “Per version morale a la française”.

Post Scriptum, 22 de maig del 2018.

En començar el mandat presidencial d’Emmanuel Macron, Tsilla Herscho va publicar als Perspectives Paper del Begin Sadat Center, numero 681, 12 de desembre del 2017, un report titulat “Macron’s Presidency Heralds Nothing New in Israel-France Relations” que el temps ha confirmat plenament. El nou president francès persisteix en la tradicional política internacional hostil als EUA i a Israel, emparant sistemàticament l’Iran i els palestins i com afirma avui Gilles-William Goldnadel a Le Figaro; “En Iran, la France préfère avoir tor avec Obama que raison avec Trump”.

Post Scriptum, 30 de novembre del 2018.

Freddy Eytan, director del CAPE de Jerusalem, va publicar-hi el proppassat 24 un punyent article repassant l’hostilitat envers Israel dels successius president de la Cinquena República francesa: “Le double jeu et la dérobade des présidents français” encetada per De Gaulle, continuada per l’antisemita i pro-palestí Mitterrand i que culmina amb el suport de Macron al Líban i a Iran en contra d’Israel.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *