Per l’esquerra de la llibertat: nova etapa

Després de cinc mesos d’aturada reprenc l’actualització diària d’aquest bloc replantejant-ne l’orientació en un doble vessant jurídic i polític.

En primer lloc, avui obro un web (www.jaumerenyer.cat) on progressivament hi aniré introduint els escrits jurídics i polítics que he anat elaborant al llarg de més de trenta anys d’activitats en ambdós camps. Aquest bloc en serà un element més. El fet d’haver rebut més de cent mil visites al llarg d’aquest temps en què ha estat pràcticament inactiu m’ha dut a mantenir-lo a Vilaweb tot i que el meu propòsit era desvincular-me’n. El vaig obrir ara fa més de quatre anys, un 18 de juliol, coincidint amb la data en la que Francesc Mació va fundar Estat Català el 1922. El reprenc avui que commemorem el traspàs del líder català del segle XX que més admiro. 
En segon lloc, pel que fa als continguts dedicaré més atenció a la perspectiva jurídica de l’actualitat política tot i que aquesta continuarà essent el gruix dels apunts.  La lluita independentista a casa nostra entra aquest 2012 en una etapa crucial en la qual la fallida de l’autonomia és un fet consumat (fins i tot un periodista del règim com Jordi Barbeta ho reconeix avui a La Vanguardia,”Esto se hunde”, diu) i s’agreugen les condicions de dominació política i dependència econòmica imposades per l’ordre estatal. Des del meu compromís militant al si Solidaritat miraré de contribuir tot el que pugui a fer avançar l’estratègia integradora i congruent que cal per assolir a mig termini l’Estat català.
Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *