Amb Josep Andreu, per tercer cop

Demà Josep Andreu serà escollit, per tercer cop (no consecutiu), alcalde de Montblanc.

 

Personalment, s’ho mereix i me’n alegro que així sia. Políticament, la seva revalida electoral suggereix unes quantes consideracions. La primera és que ha consolidat l’hegemonia electoral d’Esquerra Republicana de Catalunya aplicant a la vila ducal una estratègia totalment divergent a la propugnada per la direcció del Partit. En lloc de jugar al tripartit ha arraconat tant al PSC com a ICV. En lloc de mullar-se amb la pluja fina ha actuat com a governant basant-se en un patriotisme integrador que l’ha dut a obtenir la majoria social i electoral pel seu projecte de ciutat i de país.

La segona, tot i haver sigut senador, alcalde i diputat a Madrid, Josep Andreu no forma part de la colla que dirigeixen Esquerra de fracàs en fracàs. El clan de l’avellana que ha controlat -i degradat- Esquerra al Camp de Tarragona -i arreu- l’ha marginat tot el que ha pogut.  Sobta que a l’hora de buscar persones de prestigi que puguin remuntar ERC no es compti amb ell pels llocs de màxima responsabilitat i llevat d’Oriol Junqueras tots els que s’hi postulen siguin corresponsables del desastre sense cap ànim d’autocrítica.

Post Scriptum, 16 de desembre del 2018.

Set anmys després d’aqueix apunt Pep Andreu és en vaga de fam en solidaritat amb els patriotes presos, està marginat per Oriol Junqueras perquè vol la unitat estratègica de l’independentisme .

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *