Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

25 de juny de 2011
2 comentaris

Els antisionistes nostrats rumb a Gaza

“La flotilla de la llibertat”, segona edició, es prepara per navegar rumb a Gaza beneïts per Arcadi Oliveres i amb la participació dels antisionistes nostrats.

 

A Gaza hi ha molts presoners, els palestins que malviuen sota la dictadura imposada per Hamàs des de fa quatre anys. I també el sergent de l’exèrcit israelià Gilad Shalit, segrestat des d’avui fa cinc  anys. L’integrisme islàmic no vol la pau sinó la destrucció d’Israel, això ho saben els qui promouen l’operació propagandística de la flotilla, autoanomenats pacifistes, que es neguen a demanar el seu alliberament. Hamàs, com  Hizbol·là es prepara per la guerra contra Israel, per distreure l’atenció de la crisi siriana, el règim que és l’esperança de la pau segons Joan Ferran.

Post Scriptum, 30 de juny del 2016.

Erdogan sis anys després d’haver atiat la “flotilla de la llibertat” rumb a Gaza, ara diu que aqueixos provocadors havien actuat sense el seu permís. La Forcadas i tots els antisionistes nostrats queden com el que són, uns titelles.

Post Scriptum, 14 de setembre del 2016.

Avui, Ada Colau alcaldessa antisionista i anti-independentista de Barcelona acomiadarà oficialment dos vaixells comandats per “Dones rumb a Gaza” en una nova farsa en pro de l’islamisme que hi impera per la força i en contra d’Israel i el poble jueu. Al pas que va acabarà situant Barcelona al mateix nivell de misèria moral que Gaza.

Post Scriptum, 9 d’octubre del 2016.

Les “Dones rumb a Gaza” han estat aturades i dirigides vers un port israelià per un escamot de la marina d’Israel integrat exclusivament per dones, evidenciant la diferència entre les qui defensen la impostura sense risc i les que defensen el seu poble amb risc de la seva vida. El seu gest ha estat folklòric i covard, com descriu Jacques Benillouche.

Post Scriptum, 2 de maig del 2017.

Els mitjans de comunicació nostrats, sempre atents a la solidaritat amb la causa palestina, han obviat el detall que un dels embarcats en el vaixell Mavi Marmara noliejat per una ONG islamista para-estatal turca és Khalid Omar Ali, el jihadista detingut a Londres la setmana passada quan preparava un atac.

Post Scriptum, 14 de març del 2018.

The Times of Israel publica avui una informació detallada extreta de missatges interceptats posteriorment als antisionistes presents al Mavi Marmara segons els quals reconeixen que foren les seves accions per prendre les armes als soldats israelians que havien capturat el vaixell les que desfermaren el tiroteig mortal.

Post Scriptum, 1 de gener del 2024.

Abans d’ahir Nadav Shragai publicava aqueixa anàlisi en profunditat al diari Israel Hayom: “Prepare for the ‘1000 boat flotilla’: Erdogan, the Oct. 7 attack, and Hamas’ safe haven“.  Tot i que és Turquia qui coordina la nova flotilla només hi aporta 12 vaixells, anant la majoria a càrrec de Rússia (313) i els antisionistes del Regne d’Espanya, els nostrats al capdavant, el segon contingent en nombre  (104). La “flotilla de la llibertat” havia de sortir el proppassat 23 de novembre però ho farà previsiblement en el decurs dels propers mesos.

 

  1. Heu llegit La cova del sol? Us la recomane. 
    Fa pena llegir certes opinions acrítiques amb les pràctiques de certes democràcies que fins-i-tot utilitzen interrogatoris especials de manera habitual i legal. Va haver-hi un mur anomenat de la vergonya, el que edifiquen a Palestina quin nom tindrà? Qui bloqueja Gaza? L’any passat quants soldats moriren en l’assalt als “autonanomenats pacifistes”? I quants varen matar els soldats? Fa pena llegir comentaris com els vostres.

  2. Que el Renyer és un totalitari i segurament un antidemòcrata està quedant demostrat en la seva dèria per carregar-se la pluralitat a Vilaweb i en dividir a l’independentisme en funció de si s’és propalestí o sionista, ja em direu vosaltres que hi pinten uns i altres en el nostre cas… .

    Només tinc un dubte, quan el Renyer era d’allò més marxista i avanguardista quan militava, al PSAN, era tanmateix igual de sectari??

    Algú m’ho pot explicar?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!