Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

16 de maig de 2011
0 comentaris

Xerrada al Catllar, per tercer cop

Per tercer cop en els darrers anys aqueixa vesprada he participat a un acte polític al Catllar, ara per donar suport a la candidatura que presenta Solidaritat Catalana per la Independència a les eleccions municipals de diumenge vinent.

 

Les altres dugues vegades van ser quan encara militava a ERC i l’altra per presentar Reagrupament Independentista just abans de la dimissió-trampa de Carretero i la degradació d’aquest projecte de regeneració democràtica i independentista. Ho he volgut recordar al començament de l’acte per fer notar que, com en el cas de Montserrat Solé (la cap de llista de SI), el fet d’haver passat per diverses organitzacions no respon a l’acomodació d’interessos personals sinó al manteniment de la coherència amb la causa de la llibertat del nostre poble.

Hèctor López Bofill i Jordi Ginebra, professor de filologia catalana de la URV i últim de la llista, han fet ús de la paraula en el decurs de l’acte.  La Montserrat ha estat l’última a intervenir recordant que ja va ser regidora per ERC entre 1999 i el 2007 i ara hi vol tornar amb la mateixa energia que fa dotze anys, rodejada aquest cop per una colla de gent jove. Una setantena d’assistents omplien el centre cultural de la localitat i han seguit amb atenció la dissertació dels candidats -novells i veterans-  i bona sintonia, com hem pogut contrastar plegats endrapant un refrigeri un cop acabat l’acte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!