Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

15 d'abril de 2011
3 comentaris

El País Valencià és el meu país

Aquest és el lema de la crida que fa Acció Cultural del País Valencià per recaptar els doblers necessaris per pagar les multes que la Generalitat Valenciana els ha imposat en no voler tancar els repetidors de TV3.

El País Valencià és la part de la comunitat nacional catalana que més frontalment està patint la castellanització forçada i l’espoli econòmic imposat per l’ordre estatal i la complicitat dels botiflers locals. L’objectiu de les sancions a ACPV és arribar a embargar els seus centres culturals per impagament i erradicar així els referents de la valencianitat amb sentit de pertinença nacional. Entre tots ho farem tot -com deia Joan Ballester- per impedir-ho.

  1. si jo demà erigeixo una torre de comunicacions de dades, raido i tv… ve la generalitat i me la fot a terra…

    siguem curosos amb els coses tv3 ha concorregut a un concurs hi ha quedat fora…. 100% legalment….

    si vols canviar les coses, 1er seria canviar la legislació perquè qui vulguès podés tenir la seva TV i segona no volguer tergiversar les coses al estil… que el sistema d’adjudicació de llicències a mans de la generalitat de dalt o de baix voler-hi embutir la teva…

    és evident….. el poder reperteix 10 llicències, la solució seria que en fossin 100 o 200 per qui vulgui…. el que vos demaneu és que en segueixin sent 10… sempre hi quan hi capiga la vostra….

    res a pelar… han de pagar el que els hi toca…… han infringit una llei repúblicana………. si no ha agrada ja saps on està l’atra via…………

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!