Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

15 de desembre de 2010
1 comentari

El bloc d’actualitat jurídica de Joan Amenós

Joan Amenós Álamo ha obert l’abril d’enguany un bloc d’actualitat jurídica: http://blogs.uab.cat/actualitatjuridicaamenos/ on hi penja -gairebé amb periodicitat diària- apunts de “Dret públic i Dret local en un minut”.

 

En Joan Amenós és un bon amic, i un jurista excel·lent que segueix l’actualitat des del vessant relacionat amb el Dret donant notícia i interpretant les novetat legals i jurisprudencials que afecten el món local català des d’una perspectiva original, innovadora i crítica. El seu mestratge com a professor titular de Dret Administratiu a la UAB el complementa amb l’activitat vocacional blocaire. Una actitud que honora la comunitat universitària i esdevé un luxe pels que seguim amb interès l’evolució del nostre país des d’una perspectiva jurídica.
Amb ell, Nacho Soto, Xavi Forcadell, Josep Ramon Fuentes, Josep Maria Sabaté, Josep Ramon Barberà, Ton Font i altres companys he compartit treballs i afanys, jurídics i d’altra mena, i passat moments inoblidables sopant a la Fonda dels Àngels o enclaustrats al monestir de Poblet. Però ens uneix també una manera d’entendre el Dret, la funció pública i docent, i una perspectiva autocentrada en la catalanitat a l’hora de treballar en aquests camps. Els estudis que hem compartit sobre el govern local i l’organització territorial de Catalunya a la legislatura que ara s’escola en són una mostra i una llavor de futur.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!