COMPROMÍS-Iniciativa per Llíria

www.compromisperlliria.org

5 d'abril de 2013
0 comentaris

Festes de Sant Vicent 2013 a Llíria

Hui divendres dia 5 d’abril comencen les festes de Sant Vicent amb el tradicional “Pregó” que es farà al Teatre de la Unió Musical.

 

Demà dissabte s’inaugurarà el Mercat Medieval, que fa més d’una dècada que es fa a la localitat edetana. Per la vesprada serà el torn dels mes menuts amb la “passejada amb carro” a la Font de Sant Vicent a menjar-se la mona. I per la nit, l’actuació dels joves de Casinos amb l’espectacle “Hoy no me puedo Levantar” en el Teatre de la Primitiva.

 

El diumenge els veïns i visitants podran gaudir del “Festival de Paelles al Parc de Sant Vicent” i el dilluns, dia de Sant Vicent, pel matí podrem anar a la històrica “Romeria”.

 

La resta de setmana, podrem assistir a la realització d’activitats diverses, com nits de teatre, sopars populars, curses, etc.. culminant la festa el diumenge 14 abril pel matí amb una cercavila, una gran mascletà a la Plaça Major i una processó per la vesprada.

 

Des del Grup Municipal de Compromís a l’ajuntament de Llíria animen a la ciutadania de la localitat i visitants a gaudir d’estos dies de festa i germanor llirianes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!