Amb Hèctor López Bofill, Albert Pereira i Caritat Garcia

Avui s’han celebrat les primàries per escollir els candidats que han d’integrar les llistes de Solidaritat Catalana per la Independència a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

 

En primer lloc, l’èxit de participació i organització que ha suposat aquesta tria democràtica és una carta de presentació immillorable per aquesta candidatura electoral formada a darrera hora i que no és encara un projecte polític. La mateixa celebració d’aquestes primàries avala la credibilitat de les idees fundacionals de SCI i deixen en evidència d’altres opcions independentistes com  Esquerra (un partit d’ordre verticalista com el PSC) o la impostura  de Reagrupament  que predica regeneració democràtica i fan burla de les primàries escollint els candidats a l’estil d’Hugo Chavez.
En segon lloc, me’n alegro del resultat de la candidatura de Tarragona que estarà encapçalada per Hèctor López Bofill, Albert Pereira i Caritat Garcia, tres persones d’acreditada dignitat personal i patriòtica que poden ésser el revulsiu que l’independentisme necessita en aquestes comarques després de vint anys d’hegemonia del “clan de l’avellana” al si d’Esquerra. La candidatura de Solidaritat pot superar la d’Esquerra i capgirar la situació arreu del país obrint pas a la regeneració ètica i estratègica de l’independentisme com a alternativa a l’ordre establert. L’Albert Pereira va encapçalar una candidatura renovadora -l’única que va reeixir- al congrés regional d’ERC al Camp de Tarragona del 2008 front als gregaris de Benach i companyia. Ara, després del mal tràngol de Reagrupament recull el treball d’anys i  el resultat d’avui el revaloritza superant la campanya de difamació que ha hagut de suportar per part dels còmplices de Carretero.
Hi ha altres amic meus que han presentat la seva candidatura a Tarragona amb trajectòries amarades de patriotisme i civisme, com Jordi Casadevall o Antoni Gomis. La seva presència acredita encara més la  seriositat  del procés i del futur projecte. Però, avui vull especialment encoratjar l’Albert Pereira, i l’Hèctor i la Caritat.
Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *