Joan Pinyol

Des de la terra del paper

9 de març de 2008
Sense categoria
1 comentari

També bota la pilota

El bon amic i escriptor Jesús Maria Tibau ahir em va fer feliç. Em va confirmar que el meu darrer llibre titulat Pilota de set (i editat per Proa com a guanyador del Premi Recull de Narrativa) ja es pot trobar a la Llibreria Galatea de Reus i m’ho va confirmar amb aquesta fotografia de l’aparador que també ha inclòs en el seu bloc i en la qual també apareix el seu darrer llibre El vertigen del trapezista. (Cossetània edicions, 2008)

I li ho agraeixo molt, sobretot després de passar-me el dia a Barcelona (també a la Setmana del Llibre en Català) i de comprovar que a la capital catalana encara no s’ha començat a distribuir (m’han dit que ho faran la setmana que s’enceta demà), però que ja el tinguin a la capital del Baix Camp em fa molta il·lusió.

A més es dóna una triple circumstància que no m’ha passat per alt.

Vaig conèixer el Jesús a Jesús i en un carrer de nom Jesús m’ha trobat la Pilota.

Sí, no crec que tingui res a veure que s’acosti Setmana Santa però ha anat així.

Vaig conèixer Jesús M. Tibau el passat 22 de febrer a la “II Fira Literària Joan Cid i Mulet” que es va celebrar a l’Entitat Descentralitzada Municipal (EMD) de Jesús, a tocar de Tortosa i m’ha trobat el llibre al número 3 del carrer Jesús de Reus.

I ara, si continueu llegint us convido a participar en una juguesca….

MISSATGE PER ALS QUE VIUEN AL PAÍS.

Si trobeu la pilota en alguna llibreria del vostre poble o ciutat, feu-m’ho saber (si pot ser també gràficament) a través del meu bloc i us enviaré a casa un exemplar d’un altre llibre meu, publicat l’any 1999 a Columna.

Fet!

Doncs avui que tothom vota, feu que també boti la pilota!

  1. Molt bona idea això que la gent t’enviï imatges del llibre.

    Tu et dius Joan, ens vam conèixer a la Fira Joan Cid i Mulet, mon pare es diu Joan, i ara només cal que trobis els nostres llibres junts a una llibreria del carrer Joan…

    A veure si tirem endavant això que t’he comentat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!