29 CRÒNIQUES DE POBLES DEIXATS PER L’HOME

Està a punt de sortir al mercat el llibre ELS POBLES OBLIDATS, un recull de vint-i-nou indrets abandonats de Catalunya que hem escrit dinou autors d’arreu de Catalunya sota la coordinació de Xavier Cortadellas i Judit Pujadó.

En el meu cas he fet dues cròniques. La d’Esblada (Alt Camp) i la de l’antiga baronia de Jafre (Garraf) i tenim intenció de presentar el llibre tant a Sitges com a la vinateria d’Esblada, situada a l’antiga escola del poble abandonat, paret per paret d’una església romànica.

Però el que més il·lusió em fa és que desperti el vostre interès per unes històries humanes col·lectives salvades de l’oblit gràcies a Edicions Sidillà.

El llibre conté unes meravelloses il·lustracions de Llenas Llensa i d’aquí no res el tindreu a disposició a la vostra llibreria habitual. Què, en teniu ganes?

Afegeix un comentari