Bloc de notes

Publicat el 14 de juny de 2019

És el moment?

L’Albano piula que li “sembla que el Suprem no sap que l’Ajuntament està enmig de molts carrers petits, hi ha molt tràfic i que els dissabtes això està ple de gent passejant… i que molta d’aquesta gent té les gònades plenes. En fi…”.

Ho diu perquè el Suprem permet que en Forn prengui possessió del càrrec de regidor a l’Ajuntament de Barcelona però tot seguit el fa tornar a Soto del Real. Em sembla una mica frívol insinuar ara que es podrien bloquejar carrers perquè en Forn no pogués ser tornat a la presó.

Sí, ja sé que fa uns dies jo mateix proposava vagues i boicots per la Diada, però ell és un personatge públic i jo no sóc ningú. Jo també ho entenia en un context de mobilitzacions organitzades i seguint una estratègia… somiava truites. És clar que potser l’Albano també ho diu en aquest sentit, però ell sap que això no passarà i m’ha semblat més una barreja de collonada i acte publicitari que no pas un moviment tàctic.

En aquest punt, no sé si és racista pensar en les autoanomenades “esquerres” sudamericanes, tan demagogues, tan populistes…

Parar l’economia, això és l’únic que funciona…

Política…

En fi…



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Dia a dia | s'ha etiquetat en per jpip | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent