Totxanes, totxos i maons

El Bloc de Joan Josep Isern

15 de setembre de 2004
0 comentaris

Novetats 2004-2005 en els “media” (1): el diari Avui.

El 31 de juliol aquest Bloc, sempre benintencionat i innocent, es feia ressò d’unes al·lusions que Alfons Quintà -chevalier servant de causes perdudes i, hélas!, enfant terrible del periodisme català- havia deixat anar en la seva secció diària a l’Avui. Unes al·lusions que, de manera no gaire subtil per cert, deixaven entendre que potser després de les vacances la secció no tornaria a aparèixer per culpa d’unes boiroses “pressions externes”(n’hi ha més)

 

Val a dir, però, que l’agost ja ha passat -una altra vegada hélas!- i que amb la rentrée els “Encenalls” (nom de la secció de monsieur Quintà) han tornat al seu lloc de sempre sense cap variació, si més no en aparença.

Però com que sembla que estigui escrit que a cada bugada hàgim de perdre inevitablement algun llençol el que ha caigut estrepitosament ha estat la secció “Torre de guaita” del Col·lectiu J. B. Boix, àlies els amigatxos de “la Caixa”. El diumenge 29 d’agost s’acomiadaven de la parròquia amb aquest article en el que, entre altres coses, deien: “… per causes que no tenen res a veure amb la nostra voluntat, a partir de demà deixem de comparèixer a la nostra cita”. Glups.

En el seu lloc -vull dir en el mateix espai de la pàgina 2 que abans ocupava l’esmentat Col·lectiu- ara tenim cada dia les “Engrunes” de Joan Oliver, un magnífic fitxatge (de solvència contrastada ja en altres èpoques) que, malgrat tot, no endolceix el mal gust de boca que ens ha deixat la marxa d’en J. B. Boix.

I mentrestant, en l’horitzó imminent, la Junta General de Creditors de l’Avui convocada pel proper dia 1 d’octubre…

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!