Totxanes, totxos i maons

El Bloc de Joan Josep Isern

24 de juny de 2005
0 comentaris

Georgina.

Coses dels dies festers, que donen temps per a tot… Acabo de veure a  l’espai “Cuines” de TV3 la senyora Georgina Regàs, experta en gastronomia i mestressa del restaurant Museu de la Confitura de Torrent (Girona) explicant com es fa confitura de maduixes i poma. M’ha fet patxoca conèixer aquesta senyora no pas per la cosa de la teca sinó perquè el seu nom ha passat ja a la història de l’arquitectura del darrer mig segle gràcies a l’extraordinari  Belvedere Georgina, construït el 1972 per Lluís Clotet i Óscar Tusquets a la finca dels Regàs (Oriol, Rosa, Xavier, Georgina…) a Llofriu. El Belvedere Georgina ha estat per a mi una perpètua assignatura pendent. Quan estudiava la carrera d’aparellador l’estaven construint i no era visitable. Després mai se m’ha presentat l’oportunitat d’acostar-m’hi. Potser aquest agost que l’A. i jo no anem enlloc… 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!