Totxanes, totxos i maons

El Bloc de Joan Josep Isern

16 de juny de 2008
0 comentaris

Quatre anys de Totxanes (i caient-nos encara la bava).

Encara sota l’impacte de veure aquesta nit passada al Canal 33 el noi gran de casa portant el pòndol del programa “Km 33” dedicat a Mèxic (vegeu aquí) i, per tant, amb les restes de bava que ens queia a l’A. i a mi mentre el contemplàvem, celebro el quart aniversari d’aquest Bloc.

L’any passat vaig saludar des del You Tube (vegeu-lo aquí) i aquest any no he pensat res d’especial, tret del que faig ara: dir que avui fa quatre anys de la primera Totxana (vegeu-la aquí).  (n’hi ha més)

Dir-ho i, és clar, donar les gràcies a tothom que ha tingut l’amabilitat de seguir algun dels 1.220 apunts que porto escrits des d’aleshores.

Així doncs, 221.700 gràcies a les 221.700 visites que des del dia 6 de juliol de 2006 -data en què MesVilaweb va instal·lar un programa d’estadístiques- han estat comptabilitzades com a usuàries d’aquestes Totxanes. I gràcies també a les que els dos primers anys del Bloc van passar-hi sense ser comptades.

Tot plegat dóna una mitjana global de 312 visites diàries que, almenys així m’ho sembla, no està gens malament.

I fins al següent apunt. Que, com deia l’any passat, a aquestes Totxanes els queda encara mooolta corda. Que tots plegats ho pugueu veure amb salut, feina i alegria.

(I que els dos nois de casa -el rei del “Bocamoll” (vegeu aquí) i el “cuate” (vegeu aquí)- ens vagin donant motius perquè a sa mare i a mi ens continuï caient la bava i anem pel carrer en dies com avui, per exemple, inflant pit i amb els peus dos pams per damunt de terra. Com si levitéssim, vaja).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!