“Registres particulars”: què hem de fer, companya?

“Sóc una noia o dona que acaba d’encetar la dècada dels 30. Fa uns deu anys que vaig deixar d’escriure per dedicar-me a tot de menesters de la vida adulta que un dia o altre explicaré. Després d’unes maniobres de reubicació en els sentits que us vulgueu imaginar, he aconseguit el temps per reprendre això d’explicar coses, sense més pretensió que la d’anar traient-me del damunt un pes que ja es feia difícil de suportar. Així que vaig decidir obrir aquest bloc per anar practicant i sentir-me un poc obligada al noble art del nulla dies sine linea. Jo, què voleu que us digui, només pensar que algú pugui arribar a clicar amb un xic de curiositat els meus ReGisTRes ParTiCulaRS, ja se’m posa la pell de gallina!”  (n’hi ha més)

Aquest text (vegeu-lo també aquí) és la biografia amb què fa un parell d’anys es presentava l’anònima -i admirada- autora de “Registres particulars”, un dels Blocs que jo llegeixo i que trobareu en la columna “Els meus enllaços” que hi ha a la dreta de la vostra pantalla.

Bé, aclarim’ho: és un dels Blocs que jo llegeixo… quan hi escriu. I, si alguna cosa no ho evita, el proper dimecres es complirà un mes exacte del seu últim apunt.

“Registres particulars” no és pas una acabada d’arribar. Si no m’erro aquest va ser el seu primer apunt. Porta data del 27 de març de 2006. Vaja, que com diria la seva autora, ja té una edat, el Bloc.

Com ho tenim, això, noia?

Què hem de fer?

Fas vacances?

Auuu, vingaaaa…

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *