Llana al clatell: cosmopolites de Haima.

Al Fòrum hi ha una zona de 16.000 metres quadrats coberta per lones i que és l’apoteosi del bon rollo. Els cervellets rectors de l'”event” (això es diu molt ara) han batejat la cosa amb el nom de “haima” que queda d’allò més multicultural, mestís i cosmopolita. (n’hi ha més)

Què hauria passat, em pregunto, si algú hagués tingut la pensada de proposar per a aquest espai efímer cobert per lones el nom d'”envelat”? Li haurien penjat la llufa de barretinaire? O de dir-li “mercadal” atès que s’hi fan petites transaccions (de comerç just, això sí)? L’haurien titllat de poc solidari amb el germà beduï?

Com deia el meu avi: hi ha un munt de gent que va pel món lluint una bona tofa de llana al clatell…  i el pitjor de tot és que se’n vanta!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *