Totxanes, totxos i maons

El Bloc de Joan Josep Isern

28 de març de 2005
0 comentaris

Encara el Fòrum…

Quines coses… des d’aquest matí tots els butlletins informatius i webs de les emissores i cadenes de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió obren amb la notícia, generada per l’agència Efe, del dèficit final del Fòrum Barcelona 2004. Una xifra que supera els 700.000 euros i que, per tant, multiplica per dos la que l’alcalde Clos havia anunciat tot cofoi mesos enrere.  (n’hi ha més)

 

El més curiós de tot és que aquesta informació no és pas encara la bona ja que no serà fins demà, data de la reunió del consell d’administració que ha de tancar definitivament les carpetes del Fòrum, que el balanç final serà públic i oficial. Més encara, uns innominats “responsables de la societat organitzadora” ja han declarat que les xifres que avui corren són una mera especulació i que, ben al contrari del que es diu, l’esdeveniment es tancarà amb superàvit i tot.

Algú s’explica, doncs, què dimonis està passant? Què hi fa aquesta notícia a Catalunya Ràdio, TV3 i companyia obrint els noticiaris? Que potser el comissari, ai perdó, l’assessor d’aquest tema està atrapat en algun embús de l’Operació Tornada i bada tot escoltant COM Ràdio? O és que resultarà que, de debò, dintre del seu partit algú ja ha donat ordres perquè s’aixequi la veda contra l’alcalde?

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!