Totxanes, totxos i maons

El Bloc de Joan Josep Isern

26 de setembre de 2004
0 comentaris

Sessió de Flotarium amb Björk.

Torno de la meva sessió quinzenal -diumenges alterns a primera hora- de Flotarium. Avui he fet un experiment: per comptes de les habituals músiques de fons que posa l’empresa -“País boirós dels celtes”, “El cant de les balenes”, “Paulo Coelho i Susanna Tamaro et parlen a cau d’orella”…- he portat de casa “Medúlla”, el darrer disc de Björk, per veure què passava.  (n’hi ha més)

 

I el resultat ha estat rodó. Dintre de la closca flotariumívola els altaveus estan sota l’aigua i la música -bé, vaja, en aquest disc la veu- de la senyora Björk arribava amb una pàtina especial a les meves orelles també submergides i protegides per taps de silicona. Sensació perfecta de flotar, ni un sol múscul en tensió, l’aigua a la temperatura ideal, foscor absoluta… I per acabar de completar el meu videoclip he anat projectant en la pantalla del cervell imatges i records del Bosque de Irati que aquest agost l’A. i jo hem visitat.

Francament no sé si he obtingut un relax del cent per cent. El que sí que puc assegurar és que han estat seixanta minuts insòlits. Diferents. També es tractava d’això…

(Per cert, quins collons la senyora Björk i els seus dissenyadors: les lletres de les cançons que porta el llibret que hi ha dintre del CD estan impreses amb tinta negra… damunt de paper negre!. Resultat: que has de fer mil filigranes amb una làmpara per poder llegir alguna cosa aprofitant el contrast dels diferents satinats entre el text i el fons. Quins collons…)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!