Rafel Santapau

Professor de literatura i teatre / Pintor, escriptor, músic i artista en general / Independentista radical./ Ateòleg / Absolutament cremat (ara no tant)

3 de juny de 2016
0 comentaris

Paret amunt (26) Seguim endavant

silenci 2

 

dijous 2 de juny de 2016

 

S’atansen les eleccions generals i cada partit va perfilant les seves estratègies. El P.P. segueix acumulant casos de corrupció, convençuts com estan que com més corruptes més vots, en aquest país profundament esclau.

Mira si cal ser burro, per exemple, que el país amb més hores de sol d’Europa, té prohibides les plaques solars. Tenir una instal·lació de plaques solars, serà com parlar malament del Sr. Borbó, serà un cas clar de terrorisme. Però no passa res, com més corruptes més vots i tornaran a guanyar i seguiran manant, com si res.

El poble baix content, no cal dir. Ja ho va dir el poeta, l’atur juvenil a Espanya és del 45 %, però els finalistes de la Champions han estat dos equips espanyols. Ei, no se’n parli més. Alegria per tothom.

Per si faltava alguna cosa, la Colau diu que potser comprarà el banc expropiat ,  o potser no, i el regalarà als nois aquells de Gràcia per tal que puguin seguir fent, o no,  les seves tasques socials i jovenívoles amb el veïnat.

A Tortosa decideixen, democràticament,  salvar el monument del Franco. Ja els han felicitat els legionàrios, els de la Fundación i tot el fatxam en general i no sembla que hagi de passar res més.

Però potser no cal dramatitzar tampoc. L’arribada dels cartaginesos o la dels romans, va ser molt pitjor, no?  Pos no cal tanta comèdia tampoc. Ho superarem i punt.

Els de la CUP faran una assemblea per mirar de quedar bé, però molt malament haurà d’anar que sisquera no empatin.

Va, ànims que això ho tenim guanyat.  Crec.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!