Totxanes, totxos i maons

El Bloc de Joan Josep Isern

2 d'octubre de 2019
1 comentari

Les guies temàtiques: una magnífica novetat del MNAC.

No és pas aquesta la primera vegada que parlo elogiosament del MNAC i, més concretament, de la bona pensada que fa tres o quatre anys vàrem tenir l’A. i jo d’apuntar-nos als ‘Amics del MNAC’, una entitat de suport i difusió de tot el que fa el Museu que em sembla que està desenvolupant -amb un equip de poca gent però molt preparada i, sobretot, plena de convicció i entusiasme- una feina summament remarcable que no em reca de destacar cada vegada que en tinc l’oportunitat. (vegeu aquí la seva pàgina web).

Una de les novetats més recents que hem conegut gràcies a la informació que ens ha enviat ‘Amics del MNAC’ és la creació d’un apartat de guies temàtiques (vegeu-lo aquí) que aplega dades, documents i informacions diverses de les exposicions temporals que passen pel Museu. Un apartat, a més a més, acumulatiu en el qual quedarà, amb els anys, un valuós arxiu amb el material de suport d’aquesta franja d’activitats a l’abast de tothom.

L’apartat s’ha obert amb quatre guies temàtiques corresponents a les exposicions sobre Bermejo, Antoni Fabrés, El Víbora i Oriol Maspons. En cada cas hi trobareu bibliografia, recursos audiovisuals, recursos en línia, recull de premsa, etc.

Una proposta, doncs, que val la pena de tenir molt en compte i unes quantes adreces web -la del Museu, la dels Amics i la d’aquestes guies temàtiques– que us recomano que incorporeu a la llista dels vostres favorits i que visiteu cada tres o quatre setmanes amb la seguretat que sempre hi trobareu coses que us interessaran.

 

 

  1. Una molt bona feina de l’equip de la Biblioteca del museu que és interessant conèixer i difondre.
    D’altra banda, moltes gràcies per aquestes paraules que ens engresquen a continuar treballant amb passió pel Museu i la comunitat que l’envolta.
    L’equip d’Amics del MNAC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!