AELC: ja som 1.500 socis.

La notícia em va arribar fa uns dies a través del correu electrònic: l’AELC (Associació d’Escriptors en Llengua Catalana) acabava de registrar l’alta de soci número mil cinc-cents (vegeu aquí). És molt possible que a un lector ocasional aquesta xifra no li faci ni fred ni calor, però a mi em va semblar una fita molt remarcable i per això, perquè en quedi constància, aquí em teniu escrivint aquesta breu nota.

Vaig fer-me soci de l’AELC el febrer de 1982 -ho vaig explicar aquí– i em va correspondre el carnet número 254. Uns quants anys després -més concretament entre octubre de 2001 i abril de 2005- una sèrie de circumstàncies que ara serien llargues d’explicar es varen combinar perquè jo accedís a la Junta Directiva amb el càrrec de Tresorer, cosa que em permet afirmar que per aquells anys el cens d’associats oscil·lava entre els 950 i els 1.000.

Sobre l’AELC he parlat unes quantes vegades en aquestes Totxanes i sempre ho he fet de manera molt grata, presumint de la meva pertinença des de fa tants anys a l’entitat i evocant amb satisfacció i orgull l’època que, des de la Junta Directiva, m’hi vaig implicar més.

Que ara hagi arribat al soci mil cinc-cents vol dir que l’AELC encara és percebuda pels escriptors dels Països Catalans com un factor important i necessari i, per tant, felicito a la Junta actual i els esperono a seguir endavant.

Que hi ha moooolta feina a fer, encara. Com hi ha món!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *