Totxanes, totxos i maons

El Bloc de Joan Josep Isern

30 de març de 2019
1 comentari

Les cançons llargues: “Coral romput”, Ovidi Montllor i Toti Soler (1979).

(La sèrie comença aquí)

Segurament algú s’escandalitzarà (amb una certa raó, val a dir) de veure un monument poètic de quasi una hora i mitja d’extensió com el “Coral romput”, de Vicent Andrés Estellés, reduït a la categoria de “cançó llarga”. Ho entenc, però el nom de la secció diu el que diu i, d’altra banda, la meva militància estellesiana  –i més concretament, la meva devoció per aquesta meravella–  ha quedat demostrada en aquest mateix Bloc en un munt d’ocasions.

Us en faig, però, una selecció: la primera al·lusió (aquesta) és dels primers temps de les Totxanes -l’octubre de 2004- i si la llegiu veureu de quina manera soc “coralromputaddicte”. Tres anys després vaig escriure això que es complementa amb dos apunts més de la mateixa època: aquest i aquest.

El text complet del poema el podeu seguir aquí i la interpretació la teniu just aquí sota. Us desitjo una magnífica i plaent audiència.

https://youtu.be/FD_dj19P85A

La sèrie continua  aquí amb més cançons llargues.

  1. L’han borrat el video… Una verdadera llàstima era el meu disc favorit i l’única manera d’escoltarlo online era per eixe video.. Haurem de comprar-lo en algun lloc. (si hi ha manera de trobar-lo)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!