Totxanes, totxos i maons

El Bloc de Joan Josep Isern

20 de desembre de 2018
0 comentaris

Cinc discos que us aconsello per regalar aquestes festes.

De cara a aquestes festes que comencen per Nadal, continuen per Cap d’Any i s’acaben el dia de Reis em permeto recomanar-vos cinc discos fets al país i apareguts al llarg de 2018 que estic segur que us faran quedar bé.

El primer és “Parnàs”, de Roger Mas. Una meravella que aplega contenció, delicadesa i bon gust en quantitats superiors a la mitjana habitual no només a casa nostra sinó arreu (més informació aquí).

El segon és el disc de debut d’Els Jóvens, un grup de les terres d’Alacant sobre el qual he parlat llargament (i elogiosa) aquí, aquí i aquí.

A continuació “Petita festa”, un disc del gran Toti Soler amb la veu de Gemma Humet. Trobareu més informació aquí.

Després de cinc anys d’absència dels escenaris i els estudis de gravació Els Pets han tornat amb “Som”, un disc de maduresa que potser costa de capir a la primera audició però que et va entrant a poc a poc. (Si us cal més informació entreu aquí i aquí)

I per acabar la darrera producció del gran Pep Gimeno “Botifarra”. Es titula “De banda a banda del Mediterrani” i compta amb la col·laboració del violinista i cantant marroquí Ahmed Touzani. (Més informació aquí).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!