Totxanes, totxos i maons

El Bloc de Joan Josep Isern

8 d'abril de 2018
76 comentaris

Donem les gràcies al Major Trapero i a tots els mossos acusats.

Gairebé tot el que estem vivint aquests darrers temps és tan increïble que si fa tres o quatre anys algú ens ho hagués vaticinat l’hauríem engegat per boig.

Però, en fi, som al ball i ballarem. Ara el règim nacional-judicial español vol acarnissar-se també amb els Mossos d’Esquadra personificats en la figura del Major Josep Lluís Trapero i altres membres de la cúpula de comandament (vegeu aquí). No poden dissimular com encara els cou la impecable gestió de Trapero i tota l’organització que encapçala arran dels atemptats a Barcelona i Cambrils del passat més d’agost. Una gestió que va demostrar al món que Catalunya pot funcionar perfectament sense la rèmora d’España.

Potser molta gent no sap que existeix un procediment per fer arribar al Cos de Mossos d’Esquadra missatges d’agraïment per la seva gestió. Crec que ara fóra el moment idoni perquè els catalans de bona fe demostréssim que som gent ben nascuda que sap expressar el seu agraïment als que cada dia se la juguen i estan al nostre servei.

Si entreu en aquesta pàgina trobareu el procediment per fer-ho. És senzill: es tracta que us baixeu l’imprés V-34 (el trobareu aquí) i que el feu arribar a qualsevol comissaria dels Mossos.

Hi ha encara una via més ràpida i còmoda que consisteix a entrar a la Bústia de Contacte (aquí) i expressar igualment el vostre suport i agraïment fent servir la via telemàtica.

Jo ja ho he fet i en qüèstió de minuts he rebut un missatge d’acusament de rebuda. Com més missatges arribin més acompanyats es sentiran.

 

    1. Estem amb tots els mossos que vetllen per tots els catalans no només pels indepes. Trapero a presó!!!

    2. No entenc, a què us referiu quan escriviu Català?, Indepes? o tots?, crec que són perjudicis personals, jo veig un gran home, un professional que va emprar termes que jo entenia.
      No ficar la ciutadania en perill e intentar no fer mal a ningú, no pot desacreditar un policia, més aviat al contrari, al final crec que els mossos, policia es deuen a la ciutadania no?, o no és així?
      Entenc que el que es va demanar inclús per part del jutge, era no fer mal i crec que algú no ho va entendre, o potser vaig errat?

      No entenc que alguns valorin més coses abstractes, com que la unitat de la pàtria, val més que una vida humana, algú va emprar la força i els jutges per fer política i sabem tots de què parlem, sotmès a una injustícia, em mereix tot el meu respecte, li desitjo el millor i sé que no ha fet res del que es pugui penedir, Gràcies Major!..

    3. Els mossos som policies i el dia 1 d’octubre no vam fer la nostra feina. Suposo que els catalans independentistes estaran molt satisfets peró la resta de catalans també tenen opinió. Un gran professional? Per quins motius? Els terroristes els van abatre mossos de carrer!!!! Ells són els herois i no un policia que va triar fer paelles i tocar la guitarra amb el Puigdemont i d’altres membres de la casta política catalana.

    4. Per què no et vas apuntar a la Policia Nacional o a la Guardia Civil? Per què vas escollir mossos?… Només per curiositat…

    5. quina era la feina que tenien?
      acas era entrar en llocs publics, per la força i dissoldre el dret de reunio?
      expliquis per favor….

    6. Tu ni ets mosso ni res!!! El que ets és un espanyol que viu a la República Catalana. Perqué no marxes a viure al teu país? Es viu bé aquí, eh?

    7. Ja, ja, fatxes necessitareu moltes presons per tancar-nos a tots.
      Ja, ja que més voldries tu. Ves xupant!!!

    8. Jajajaja com us emprenya saber que hi ha molts mossos i policies locals que no són independentistes!!! Algú pensava que els mossos ea revoltarien i incomplirien el 155 i en canvi estan fent la seva feina dia a dia.

      Com us emprenya als independentistes que el sr. Trapero no surti al Polònia i que el nou cap dels mossos no li toqui la guitarra al Puigdemont.

    9. Albert tu República Catalana dónde està? Al lado de la República de Rivendel? De la República de Ikea? De la República de Campofrío? Lo he buscado en google y por República Catalana no me sale nada.

      Quizàs en el Libro Guinnes de los Récords sale algo (por lo de 6 segundos que tardó el presidente cesado en anularlo o por lo de declarar algo simbólico…)

  1. El major Trapero va jugar a ser polític i es va oblidar del jurament de complir i fer complir la Constitució, la resta de lleis i les ordres dels jutges i tribunals. Fa més de 20 anys que sóc mosso i no em fa cap pena el que li passa. El seu ego i el seu afany per relacionar-se i per mantenir-se al Polònia l’han portat on és.

    1. Podries explicar millor perquè el major Trapero ” va jugar a ser polític” ? Com a ciutadana de Catalunya no ho sé veure per enlloc.

    2. Serà porque se iba se vacaciones con Puigdemont? O por las paellas que le preparaba? O por tocarle la guitarra a Puigdemont? O por olvidarse de los millones de catalanes no independentistas que el 1 de Octubre vimos como los mossos no cumplían las órdenes de los jueces?

      Que un jefe de policía se convierta en estrella de un programa satírico resulta sorprendente no? Que se hagan camisetas independentistas con la cara del jefe de la policía no es muy normal no?

      Por cierto, no ha salido ni un mando de los mossos, ni un sindicato policial en defensa de Trapero. Por algo serà…

    3. por favor, dime cual era la orden del juez?
      a veure si et sona:

      “sin afectar la normal convivencia ciudadana”

    4. Au…tu ets mosso??? Jo fa 20 anys q ho soc 12à…i que el Trapero només serveix a segons quins catalans com jonqueres d’on ho treus?? Tot el mal que esteu fent al col-lectiu amb aquestes afirmacions espero un dia se us girin en contra hi ho pagueu ben car.

  2. No puc ni imaginar quin paper més difícil esteu jugant. Vos, Major Trapero i el vostre equip vau ajudar en un moment horrible. La vostra veu i calma, la vostra determinació i l’actitud de tot el cos, ens va fer sentir orgull i tranquil·litat quan més ho necessitàvem. No defalliu. Sempre estareu amb nosaltres. Sou totalment I pacificament, nostre.

  3. El cos de mossos d’esquadra que va aconseguir el Major Trapero va ser la del poble, la de la gent, la nostra…. Va fer algo increible i molt molt dificil: apropar-la a la gent i que la gent la sentis seva i que sentis que realment la protegia. La que hi ha ara manada i manipulada per Madrid ni em mereix confiança, ni respecte ni em sento protegida….Més aviat el contrari. Em fa sentir vigilada, coartada, reprimida i gens protegida.
    Has estat, ets i seràs gran, Major Trapero. Vas ser valent i just. Tot el meu respecte.

  4. Miri amb tots els respectes d’humà a humà
    perjudicis per no anomenar-los d`una altra manera són:
    “Suposo que els catalans independentistes estaran molt satisfets peró la resta de catalans també tenen opinio”
    pot ser hi ha un problema subjectiu aquí.

    Un professional vetlla per al que l’envolta en la mesura en què coneix la seva feina.

    1. Estàs oblidant que a Catalunya hi ha molts catalans que no volem la independència. Qui ha de vetllar per nosaltres? Segons la teva teoria els mossos de l’àrea metropolitana haurien de saber que treballen en zona no independentista (així ho van demostrar les eleccions del 21-D) i vetllar per nosaltres no?

      Us ompliu la boca parlant de democràcia i de seny i oblideu que, com a mínim, la meitat dels catalans no som independentistes.

    2. Tots els presos polítics (ho són segons la definició de cinc punts del tribunal de drets humans europeu), són a la presó TAMBÉ per defensar el teu dret a votar “No”. Si no vas votar és el teu problema.

      En democràcia, el que vota la majoria és el que s’acaba fent. És el principi democràtic bàsic.
      Sí, ja sé que hi ha tot això de la majoria silenciosa. Com ho fem? Votem en un referendum sense porres i ens comptem?. Si sou tants, no us hauria de fer por, no?

      El major Trapero es reconegut i condecorat internacionalment per la seva professionalitat i bon fer. Però no és res que jo necessiti per reconeixer i agrair-li la feina ben feta. I sí, si he de contribuir per pagar fiances o advocats ho faré. Per ell i per tots els que s’enfronten a la repressió d’un estat embogit.

      Major, continuem lluitant per tots vosaltres. No esteu sols!

    3. Reconegut internacionalment? Em pots dir quants reconeixements internacionals té? Ja t’ho dic jo: cap!!! Fora de Catalunya ningú coneix al Trapero i aquí es va fer famós per deixar anar un castellanisme en una roda de premsa i per sortir parodiat al Polònia.
      Dins del cos no té cap reconeixement ni apreci, només cal veure que cap sindicat ni tan sols el de comandaments ha sortit en defensa seva.

      Ser televisiu no vol dir ser un bon policia. Els herois són els mossos que van abatre els terroristes.

      Per sort per als mossos, Trapero és história.

    4. Laia, a la teva pregunta, de qui ha de vetllar per vosaltres, la resposta en democràcia es molt fàcil, qui pot vetllar per vosaltres es un Referèndum vinculant i que el guanyeu, així de fàcil i sencill, i si no el guanyeu, teniu de respectar a qui el guanyi,…mira tu si es fàcil.

      I no em crec que alguns dels que aquí diuen ser Mossos, ho siguin, i si ho son, per com escriuen, no son dignes de ser-ho.

  5. Ja va be que és vegi la realitat del cos….i no ens creiem que vivim en un mon “virtual” en que “todo el mundo es bueno”.

    Per la meva part el meu respecte màxim al Sr. Trapero i als mossos encausats i si he de contribuir a pagar els advocats que el defensin ho faré com vaig fer pel president Puigdemont. Crec que va ser quan hi havia el conseller Pomés que es va obrir la ma perquè entressis policies i guàrdies civils al cos, oi?

    1. Ja poden anar fent caixa per pagar advocats i fiances!!!! Aquí l’única República que veurem serà la d’Ikea (on potser acabarà treballant algun d’aquests…)

    2. Ains, les paraules… espresen un sentiment, quan necessari deu ser espresarse…, el fet és que la manifestació del propi esser és posa de manifest, al esculpirse en el propi text….

    3. Quim puedes mandar unas cartas a los Jordis o a los ex-consellers que estàn en el talego, seguro que les gusta leer. O mejor les mandas unos tapones para el ojal, ya sabes lo que dicen que pasa en las duchas….

  6. Después de leer los comentarios de ciudadanos tan tolerantes como Núria y Quim es evidente que confunden la velocidad con el tocino. Los mossos servimos a toda la sociedad, a los catalanes independentistas, a los catalanes unionistas, a los catalanes que pasan de todo y a los que no son catalanes y están de visita en Catalunya. A la pregunta tan poco inteligente que Núria le hace a un compañero le responderé yo (que hace 13 años que soy mosso d’esquadra): nos hicimos mossos primero porque nos salió de las pelotas!!!! Y segundo, porque los mossos servimos a todos los catalanes no como Trapero, Puigdemont, Junqueres y los Jordis, que solo se interesan por una minoría!!!!

    1. gràcies per llegir-me, però em preocupe una cosa, emets un judici: “ciudadanos tan tolerantes como Núria y Quim es evidente que confunden la velocidad con el tocino”, quan dius que estem confosos, que et fa pensar a tu, que estàs en possessió d’una veritat?, a més hi ha un to agrí amb els teus comentaris, disculpa la meva apreciació, però tu creus que és necessari? jo penso que no… m’ en alegro que els mossos no siguin responsables d’incumplir drets fonamentals com el dret a reunió, manifestaciò, etc..

    2. Quim os jode que ni un solo mosso haya incumplido las órdenes del 155? Ni los mossos per la república. Todos ellos, desde los comisarios a los agentes, todos estàn pasando por el aro.

      Ya veo cuantas manifestaciones de mossos hay en defensa de su ex-jefe!!!! El Forn en prisión, Trapero haciendo fotocopias en un despacho y ni una queja de los mossos.

    3. Au…tu ets mosso??? Jo fa 20 anys q ho soc 12à…i que el Trapero només serveix a segons quins catalans com jonqueres d’on ho treus?? Tot el mal que esteu fent al col-lectiu amb aquestes afirmacions espero un dia se us girin en contra hi ho pagueu ben car.

    4. Jo també sóc mosso, de la 8a i currant a USC gairebé fa 25 anys. La meva opinió és la mateixa que la de diversos companys que han escrit aquí: una vergonya el que ens han fet fer, com a policia hem fet el ridicul. Està claríssim que només s’ha servit a una part de la societat: la que volia la independència.

    5. Ahhh claro, claro el que era més acurat era pegar a tot deu…. claro oblidava, que un policia es deu a qui el paga sense plantejar-se res més.. de fet deu ser això el motiu per al qual els lladres poden fer desaparèixer proves com els discs durs i no passa res… el correcte deu ser segons tu actuar com ho faria un sicari… claro… (es ironia per si acaç)……

    6. ¿Y cómo sabes tú a quién sirve Trapero o Forn? Lo piensas solita o te lo han dicho. En cualquiera de los dos casos, tu obligación profesional es no entorpecer con opiniones políticas la obediencia debida al escalafon superior. ¿Puedo contar como ciudadano y parte del estado, que desde estas premisas y con este tono estás preparada para con tu deber, manteniendo la fidelidad y obediencia debidas? De no ser así, esperamos tu dimisión. Y sí así es, que sepas callar.

  7. Major Trapero, per la meva família i per mi, sempre serà un heroi!!!!!! Per la bona feina que va fer amb els atentat terroristes i 1O i tota la feina que ha fet a lo llerg de la seva carrera professional!!!!! Aquest mal somni que està vivint s’acabarà!!!! Com deia el meu avi, la veritat sempre sura i vostè té la raó!!!!! GRÀCIES…. MOLTES GRÀCIES!!!!!

  8. Tothom pot ser lliure de ser independentista o no. Però això ja no va d’independència. Va de respecte, de drets humans (reflexats i posats per escrit a la Sacrosanta Constitució Espanyola. És lloable la feina d’en Trapero per desarticular el terrorisme, igualment és lloable que sota les seves ordres es decidís no atonyinar a la gent. La feina d’un policia és protegir-nos i no atonyinar-nos. I si algú pensa que els mossos d’esquadra sota les ordres d’en Trapero no ens han protegit, que demostri per què. Si algù pensa que ens haguéssin hagut d’atonyinar per defensar un dret reconegut com a alienable a qualsevol carta de drets humans, a la mateixa Constitució Espanyola (dret a vot i llibertat d’expressió i d’opinió) sincerament, sí és mosso se l’hauria de fer fora per desequilibrat mental i per violent. Si no ho és i està a favor de les pallisses, molt centrat no està tampoc. Vinga seguiu defensant la violència policial, que quan us trepitgin els vostres drets (legalment, clar) i la policia us vingui a atonyinar, us lamentareu de no haver pogut fer fora la xacra de la violència d’aquell cos que us havia de protegir. I això crec que són uns ciutadans, tots, no només una part.

  9. És evident que no tots els mossos ni tots els catalans són independentistes. Que els mossos fan els què els mana el seu cap en un moment donat, també. Fins aquí tot normal. El que no és tan normal és que quatre arreplegats es facin passar per mossos aquí per mostrar el seu odi. Que se’apuntin a la troupe del Boadella i muntin el circ Tabàrnia, que igual tenen més sort i més èxit i fins i tot igual ens faran riure perquè ara fan una mica de llàstima, sentint els seus pobres (nuls) arguments. Senyores, senyors: el poble català ha parlat diverses vegades darrerament – i en unes condicions molt adverses per al independentisme – i tot i així ha resultat ser majoritàriament independentista. Se’n diu democràcia. És normal que la majoria independentista vulgui marcar una línia, igual que si fossin majoria els unionistes marcarien la seva. O no? Deixin d’omplirse la boca amb lo de “governar per a tots” que ja som grandets! Sàpiguen perdre amb dignitat i no plorint tant, home!

    1. Ser majoritàriament independentista??? Tu saps matemàtiques.

      Als independentistes el que us emprenya és que els mossos no han desobeït i estan complint tot allò que marca el 155. El que us emprenya és veure com els mossos reparteixen estopa per controlar als “pacífics manifestants”.
      El que no podeu pair és que ni els mossos ni les policies locals s’hagin revoltat.

    2. bufff, crec que vas errat, molt errat, no estem defraudats si no més aviat el contrari, estem satisfets de com van funcionar el cos de mossos… no ens va fer mal ningun mosso pel fet d’ ejercir drets que mal els h pessi son constitucionals, estem orgullosos, quan ningú pren mal, pot ser vostè desitja coses ben diferents ??, violencia, és el que hages desitjat voste veritat?, potser amb tot el respecte un psicòleg els podria ajudar….

  10. Moltes gràcies Trapero i a tots els mossos d’escuadra; per defensar catalunya el dia dels atemptats i le resta de dies

  11. Major Trapero, David Torrents i tants mossos treballant pel benestar de Catalunya i els catalans. No tinc paraules per agrair-vos el vostre treball. Us trobem molt a faltar! Espero que Catalunya pugui esdevenir la República que tots desitgem ben aviat i que pogueu recuperar els vostres càrrecs. Una abraçada molt forta!!!

  12. Sentiments que quedaran per sempre els que estem orgullosos del nostres mossos i un grandíssim agraïment al Major Trapero per tanta bona feina i estimació per la nostra terra Catalunya!
    Defensa-la i defenssar els drets de les persones, et fa gran i mereixedor de les millors condecoracions que puguin otorgarli que son la estimació i respecte de tots els catalans.
    Mil gracies als Mossos i al nostre Major Trapero.

  13. Gràcies major Trapero pel seu molt bon servei.Es això el que no li perdonen.Ara si em perdona una sujerencia, hi ha vida mes enlla dels pirineus.Que tingui sort!!

  14. Vos sempre sereu el meu Major. Gràcies Sr. Trapero. No defalliu, si et plau, no esteu sol i al final es farà veritable justícia.

  15. Moltes gràcies senyor Trapero, amb el tema de l’ atemptat a Barcelona va demostrar la seva gran professionalitat, per això li ténen embeja i l’ han arraconat. Segons he sentit avui, resulta que volen reduir infraestructures pels Mossos per al tema de terrorisme. Tot això fa mal pensar referent a l’ atemptat de BCN, i així per poder culpabilitzar a l’ independentisme català.

    1. M’adhereixo a totes les mostres de suport als Mossos i al seu cap legítim. Esperem que ben aviat poguem normalitzar la situació del nostre país en forma de República!

  16. Gràcies mil Major Trapero. No oblidarem mai la seva gran labor mentre va estar al càrrec. Va aconseguir posar el cos dels Mossos entre les millors policies del món amb la gestió dels atemptats. No està sol. Lluitarem perquè no s’ imposin la injustícia.

  17. Gràcies Major Trapero per la vostra profesionalitat. No us perdonaràn mai la lliço que vareu donar després del 17-A, ni la vostra dignitat. Però no esteu sol. Tot el meu suport incondicional davant l’escomesa venjativa i salvatje del Gobierno de l’Estat espanyol.

  18. Major Trapero. Us vull agraïr la vostra fidelitat al poble de Catalunya i la vostra gran intel·ligència. Us prego, però, que us exilieu a un país nòrdic on veureu que hi han societats que valoren el coneixement i la bona voluntat. No deixeu que quatre bàrbars us trenquin la vida per la meitat. A fora d’aquí podreu fer molta mes feina per a Catalunya.

  19. Moltes gràcies Major Trapero i a tots els mossos d’esquadra que heu demostrar la vostra vàlua des dels atemptats de Barcelona i Cambrils fins avui en dia.
    Gràcies de tot cor.

  20. Ànim, Major Trapero, no està sol. I com vostè ha estat un exmple “cadascú del seu lloc de treball o a la vida, sigui en una escola, en un hospital, des d’una policia, però també fent un dibuix, un moble o una poesia, construirem un món millor”.

  21. Gracias Majorr Trapero, esperem q aviat tornis a estar al lloc on et correspon! El poble esta amb tu! Volem una policia miĺlor una policia com la q vol dormar el Major Trapero! Gracias per tot!

  22. Gràcies Trapero per desacreditar el cos de mossos i per fer quedar la nostra policia com uns titelles d’uns politics que només pensen en ells.

    Gràcies per tocar la guitarra, per preparar paelles, per anar de vacances amb aquests politics.

    Gràcies!!! Esperem que no tornis mai

  23. Major TRAPERO! Moltes gràcies per la feina que ha fet en el cos de Mossos i per tot el que ha fet per CATALUNYA i els CATALANS. Estem amb TU i lluitarem per la LLIBERTAT per la DEMOCRACIA .

  24. Després de fer una lectura dels 62 comentaris crec que sembla que els agraïments provenen d’una part de la societat peró que entre els policies el senyor Trapero no és gaire estimat.

    Jo tinc una germana que fa anys que és mossa i fa temps que apuntava la manca de lideratge “informal” del Trapero. Dins del cos no se l’aprecia pel seu caràcter egocèntric i autoritari.

  25. Es sorprendente que nadie en los mossos haya salido en defensa de su ex-jefe. Los mossos tienen un sindicato de mandos al cual estàn afiliados la gran mayoría de comisarios e intendentes (que son la escala superior) pero ni este sindicato ha salido a defender a su ex-mayor. ¿Cuál es el motivo de este silencio? La policía siempre ha sido un ente muy corporativista, que defiende a sus miembros a capa y espada, pero al sr. TRAPERO no lo ha defendido nadie. ¿Podría ser que no es el heroe que nos intentaron vender? ¿o que su ascenso meteórico de la mano de CIU provocó un rechazo dentro del propio cuerpo?

    1. Disculpa peró tot un poble??? A Catalunya som molts els que no estem ni amb Trapero ni amb Puigdemont ni amb la matraca del procés

      Teniu la mania d’apropiar-vos el tot quan sou una part.

      Per cert, demà qui serà el nou candidat? Puigdemont o Puigdemont? Podeu proposat al Fernando Esteso o al Pajares

    2. Quina mania… crec que ús excloeu solets… pot ser la creença d’esser millor ajuda…?, no ho sé, jo el que veig és gent que no vol saber-ne res d’uns altres els passi el que els passi. Os separeu solets, no sou ni veïns ni companys ni res.. Quina llàstima.

      Crec que sou com carronyers aprofiteu la carnassa que guanyen els demès i sempre esteu al costat del més fort… quins grans espècimens de l’ espècie humana…

  26. Major, ets el nostre mirall. K m’ omple d orgull i agraïment.
    Com tu, també treballo pel meu.govern i.per al poble, des d’una diferent posició de menys risc.
    Et respecto com.a excel.lent professional, a més d ser íntegre i noble.
    T’encoratjo i animo a resistir fins que el.país et pugui restituir al teu lloc. Estem en deute amb tu i et compensarem.

    Molts ànims. Estic amb tu. Una abraçada

  27. Com a ciutadana de Barcelona la meva solidaritat amb el Major Trapero i els altres Mossos processats i el meu agraïment, tot desitjant-los ànim per a poder superar tantes falses acusacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!