Comunicat de la Junta Directiva de l’AELC.

Amigues, amics,

Divendres, coincidint amb el 40è aniversari de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, que es va fundar el 27 d’octubre de 1977, el Parlament de Catalunya va aprovar complir amb el mandat expressat pel poble el passat 1 d’octubre i proclamar la República Catalana.

Durant els últims temps, l’AELC s’ha manifestat a favor del dret a decidir i en defensa de les nostres institucions elegides democràticament. Avui no podem fer altra cosa, doncs, que continuar amb aquesta lògica, i donar tot el suport al govern de la Generalitat de Catalunya, encapçalat per Carles Puigdemont, a la Institució de les Lletres Catalanes, dirigida per Laura Borràs, i a tots els nostres representants legítims.

L’AELC, com sempre ha fet, continuarà treballant per la llibertat d’expressió, pels drets civils, i per la llengua i la literatura catalanes com a eix vertebrador dels Països Catalans.

Les lletres catalanes seran sempre nostres!

Octubre de 2017

 

Un altre manifest d’un col·lectiu —en aquest cas l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) de la qual sóc membre des de fa trenta-cinc anys— que em fa sentir solidari i summament orgullós de la meva gent i del meu país.

(Vegeu aquí la crònica de l’acte d’ahir en el qual l’AELC va celebrar els quaranta anys de la seva fundació)

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *