Manifest dels treballadors del Departament de Cultura.

Nosaltres, treballadores i treballadors del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i d’organismes adscrits, reunits en assemblea espontània, manifestem el nostre rebuig a l’amenaça del govern d’Espanya d’aplicar l’article 155 de la Constitució de 1978, mesura que interpretem com un atac gravíssim a l’autogovern de Catalunya i a les seves institucions legítimes.

La Cultura ens fa crítics, ens humanitza i ens cohesiona com a societat. Per aquests motius, no podem romandre en silenci, ni permetre que aquest silenci pugui ser entès com una acceptació o una resignació. No tolerem ser instrumentalitzats ni comptabilitzats com a part d’una majoria o minoria silenciosa. Per això, afirmem que només reconeixem l’autoritat del President de la Generalitat de Catalunya, del seu Govern i de les institucions que ens representen, que van ser escollides democràticament.

Barcelona, 24 d’octubre de 2017

 

Poca cosa més puc afegir, només dir que em sento solidari  –i summament orgullós–  amb els meus antics companys.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *