“Psicologia de la revolució”, la xerrada de Jordi Rodri (completa i en vídeo).

Fa molt pocs dies vaig penjar un apunt (aquest) que vaig titular “La Revolució dels Somriures (així, amb majúscules)” en el que intentava resumir la xerrada que el divendres passat ens va fer Jordi Rodri a la llibreria Ona.

Des del primer moment l’apunt va ser molt visitat i molta gent em deia que quina llàstima no haver pogut assistir a una xerrada tan assenyada i balsàmica. Cert: va ser una experiència de difícil oblit. Una experiència, però, que ara mateix podeu viure també vosaltres perquè des d’ahir està penjada a You Tube.

Són 38 minuts que trobareu directament aquí sota i que valen molt la pena de seguir. I més ara, que estem vivint hores decisives.

El text de presentació que acompanya la pel·lícula a You Tube diu això: “Després de la violència exercida per la Guàrdia Civil i la Policia Nacional espanyola sobre milers de ciutadans que exercien el seu dret de vot i les persones que protegien els col·legis electorals mitjançant la no-violència el passat 1 d’octubre, és molta la gent que expressa sentiments d’angoixa i neguit per la incertesa de la situació que es viu actualment a Catalunya. En aquesta xerrada, “Psicologia de la Revolució”, en Jordi Rodri, amb una llarga experiència en cooperació internacional i de treball en zones amb conflictes, analitza i contextualitza “la Revolució dels somriures” i emfatitza en la feina ben feta que s’ha dut a terme a tots els nivells, especialment la població civil, i amb la qual s’ha anat creant un veritable model social i polític en l’Europa del segle XXI.”

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *