Tancat per vacances.

Per primera vegada des de la seva estrena el juny de 2004 i després de 2.989 apunts publicats aquest Bloc es permet una novetat: tancar per vacances tot el mes d’agost.

Un tancament, però, relatiu perquè he deixat programats per cada un dels cinc dilluns del mes un apunt de la sèrie “La ronya del catanyol” que em consta que té bastants seguidors.

No faré res d’especial que justifiqui aquest tancament de portes, que quedi clar. Simplement vull provar com es viu un mes sense escriure aquí. Un mes en el que penso llegir cinc o sis llibres que ja tinc seleccionats  —Solsona, Vogt, Riera, Safont i Keen— i dels quals sortiran segurament un parell o tres d’articles tot comentant-los a Vilaweb primerament i després aquí mateix.

També aprofitaré per endreçar algun armari amb papers i andròmines que vull recuperar i, si és el cas, catalogar-los per l’arxiu familiar.

I poca cosa més. Si em voleu escriure, entreu a l’apartat “Contacte” que trobareu en l’encapçalament del Bloc. I si us voleu subscriure a les Totxanes, entreu a l’apartat “Subscripció”. Tot, com veieu, molt lògic. Planer, amb poca feina, amb molta maaaandra…

Bon estiu a tothom i fins al setembre!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *