“Lo bien que lo pasemos”. Materials per a un museu dels horrors culturals (III)

A la plaça de la Font Castellana de Barcelona, entre els carrers de Polònia i de Tenerife, s’ha perpetrat recentment un edifici que és un collage demencial de referències modernistes mal aplicades i pitjor harmonitzades. (n’hi ha més)

 

Segons m’ha fet saber Lluís Permanyer, l’autor de l’esguerro és l’arquitecte José Manuel Yniesta, vell conegut dels medis neonazis i seguidor (?) del modernisme a través de la seva admiració per l’obra de Wagner. Yniesta va impulsar la revista “Monsalvat” i era un dels accionistes de l’editorial Thor, que va publicar més d’un centenar de biografies amb el títol “Gent Nostra”. L’edifici es destinarà a residència per a la tercera edat. Pobres avis!

(anterior “Lo bien que lo pasemos”: 16 de juliol)

 

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *