Glups! (o el senyor Sellarés i la política activa).

La notícia la portaven els diaris a finals de maig: Miquel Sellarés, secretari de Comunicació del govern de la Generalitat, havia expressat als seus superiors setmanes abans la seva intenció de “recuperar la paraula” i “l’activisme polític”. En conseqüència, el 24 de maig -poc després de l’aparició d’un informe sobre els mitjans de comunicació que només va escandalitzar els quatre fariseus de sempre ja que no deia res que ningú mínimament informat no conegués- el senyor Sellarés va formalitzar la seva renúncia al càrrec “per poder retornar a la política activa”.   (n’hi ha més)

 

 

Recuperar la paraula, retornar a la política activa… Glups! ¿Algú em pot dir què dimonis fa, doncs, un secretari de Comunicació d’un govern elegit democràticament i amb majoria parlamentària estable que no sigui comunicar-se per mitjà de la paraula i fer política activa dia sí dia també?

¿Ho he entès tot? ¿Se m’ha escapat (amb perdó) potser alguna cosa?

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *