Totxanes, totxos i maons

El Bloc de Joan Josep Isern

31 de març de 2011
0 comentaris

Me’n recordo (14).

(Any 2004)

Me’n recordo del dia que l’Assumpció Maresma em va parlar per primera vegada dels Blocs…

(n’hi ha més)

Me’n recordo del dia que l’Assumpció Maresma em va parlar per primera vegada dels Blocs. Era un matí de finals de març de fa set anys i em va telefonar a la feina.

Em va explicar que a Vilaweb tenien pensat de començar un nou projecte -ambiciós des del mateix nom: MésVilaweb– el nucli central del qual seria un apartat dedicat als Blocs. És a dir, als dietaris personals. Es tractava d’un producte molt nou que, almenys a  casa nostra, en aquella època estava en una fase bastant incipient i que ella i Vicent Partal havien pensat que potser em podria interessar de provar.

Li vaig respondre que mai m’havia passat pel cap d’escriure un dietari, entre altres raons per la meva proverbial manca de constància en la majoria de projectes en els quals m’embarco.

“Prova-ho”, em va dir. “No hi perds res. Si no t’enganxa ho deixem córrer i en paus”. I així, amb aquestes condicions tan poc comprometedores vaig començar a provar aquell desconegut artefacte.

El començament va ser difícil. De prova, en un doble sentit: pel que fa a l’eina informàtica que donava suport al Bloc, summament problemàtica en els primers temps, i pel que fa a la meva dedicació. Aquest període de tempteig va ocupar els mesos d’abril i maig i, finalment, el dimecres 16 de juny de 2004 vaig publicar el meu primer apunt (vegeu-lo aquí).

En aquell moment era molt lluny de sospitar que iniciava una aventura que avui, set anys i quasi dos mil apunts després, forma part indestriable de la meva vida i constitueix el que no dubto gens a considerar ja com les meves memòries.

Allò que quedarà de mi el dia que jo ja no hi sigui.

—————————————————————————————–

(Trobareu tots els “Me’n recordo” aquí i també a la columna de categories que teniu just a la dreta de la pantalla)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!