Pols d'estels

El bloc d'Enric Marco

Publicat el 17 de maig de 2014

Ecos del Cosmos: Extraterrrestres

Extraterrestres, ficció o realitat?

Pel·lícules com Independence Day, Mars Attacks! o ET i la literatura de ciència ficció com Contact, Cita con Rama o la Guerra dels Mons ens han dibuixat diferent formes, aspectes i també personalitats i motivacions de possibles sers intel·ligents a la nostra galàxia. Però que diu la ciència de tot això? Existeixen o només són una creació de ments desenfeinades terrestres. Poden ser una amenaça per a la raça humana com pensa Stephen Hawking?

Avui a Ecos del Cosmos parlem de la possible existència de vida intel·ligent a l’Univers, des del punt de vista de la ciència, és clar.

En parlem al programa de Ràdio Uni, a partir d’audios de films ben coneguts.


Podcast, Ecos del Cosmos, 16 de maig 2014

Hui parlem sobre com ens mostra el cinema els extraterrestres i què diu la ciència al respecte. Tractem el tema de comunicacions amb extraterrestres i parlem del projecte SETI. I, a més, les nostres seccions habituals: actualitat astronòmica, el cel a simple vista i l’astropregunta.

Imatge: Mars Attacks de Tim Burton.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Ràdio i televisió per Enric Marco | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent