Totxanes, totxos i maons

El Bloc de Joan Josep Isern

24 de març de 2006
0 comentaris

Hola, “Caseta del plater”!

No me n’havia adonat, ho reconec, fins aquest matí quan he vist que en la columna dels últims 30 canvis de Més Vilaweb hi havia un Bloc amb un nom inequívoc: "La caseta del plater", en claríssima referència a "Brossa d’ahir", el mític disc de Pep Laguarda i el grup Tapineria sobre el qual el juliol de 2004 vaig parlar-ne aquí, aquí, aquí i aquí.

"La caseta del plater" és una pàgina encara molt nova -es va estrenar els primers dies d’aquest mes de març- i tot just ha tingut mitja dotzena d’actualitzacions. Esperem que al seu autor no se li acabi ni la corda ni la paciència.  (n’hi ha més)

 

En tot cas jo ja he incorporat a la meva llista d’enllaços recomanats que trobareu a la columna d’aquí al costat aquestes "Cròniques musicals del país invisible" amb la intenció d’aportar el meu petit gra de sorra perquè el país, la seva bona gent (els malabèsties que els bombin) i la música que genera siguin cada dia una mica menys invisibles.

A fi de comptes aquesta és una feina que ens pertoca a nosaltres de fer-la. Malament rai, doncs, si hem d’esperar que ens la facin els de fora.

Benvinguda al club, "Caseta del plater". I que sigui per molts anys!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!