“Pares”, a la columna de la dreta.

Una bona amiga m’envia un correu de condol per la mort de mon pare i em demana una cosa que no se m’havia acudit i que em sembla que és una excel·lent idea.

Em proposa que aplegui tots els apunts dels darrers mesos en els que he anat parlant de la malaltia de mon pare sota un mateix epígraf temàtic -“categoria”, segons MesVilaweb- específic. Així serà més fàcil i còmode -em diu- seguir els meus comentaris sobre l’evolució de la malaltia que va començar a mitjans d’octubre.

Com ja he dit més amunt, la idea em sembla molt encertada. Tant que n’ampliaré una mica l’abast. Per això he obert en la columna de “Categories” que trobareu a la dreta d’aquestes notes un apartat que he batejat amb el nom de “Pares”. I un subtítol que em sembla aclaridor: “D’allà on venim” (vegeu-lo també aquí).

(n’hi ha més)

A “Pares” hi trobareu no només la crònica de la malaltia fatal que s’ha emportat a mon pare sinó també situacions anteriors -recordeu, per exemple, la història de la senyora Elisabet?- i comentaris i records de la meva relació amb ell que fins ara en molts casos eren sota l’epígraf “Batalletes”.

També hi trobareu els apunts en els que parlo de ma mare, morta ara fa tres estius. I, finalment, hi ha espai pels apunts dedicats a la mare de l’A., feliçment entre nosaltres i amb ganes de donar molta guerra encara.

Feu-hi una visiteta, si us vaga. Estic segur que encara em falta desviar-hi algun apunt més que en els propers dies ja anirà caient. Tot i això crec que el més important ja hi és.

Llegiu-los. M’agradaria que us agradessin… 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *