Totxanes, totxos i maons

El Bloc de Joan Josep Isern

27 d'agost de 2009
0 comentaris

S’ha mort un bon amic: Isidor Cònsul.

Fa una estona, en arribar a l’hotel d’Amalfi on aquests dies posem, he engegat el mòbil i m’he trobat amb una trucada d’en Josep Lluch, d’Edicions Proa, amb una noticia que, per desgràcia, no m’ha agafat per sorpresa: aquest migdia s’ha mort Isidor Cònsul, critic literari i editor, que estava afectat per una greu malaltia des de fa un any i mig.

Amb un PC de l’hotel -teclat italià i, doncs, amb algun problema d’accentuacio que ja resoldré en tornar a casa- escric aquesta nota apressada de condol i de respecte per tots els seus.

L’Isidor era una bona persona i un bon amic. L’A. i jo ens l’estimàvem molt i des d’aqui voldriem fer costat a la Romi, l’Arnau i el Roger, la muller i els fills de l’home que ara ens ha deixat.

De tornada a casa -encara ens queden deu dies per la zona de Nàpols- prometo que parlaré més extensament de la meva relacio amb l’Isidor.

(Ara mateix en el fil musical de l’hotel estan sonant els Procol Harum amb “A Whiter Shade of Pale” i trobo que és una banda sonora de fons ben adequada. Ho deixo aqui, doncs.),

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!