S’ha mort un bon amic: Isidor Cònsul.

Fa una estona, en arribar a l’hotel d’Amalfi on aquests dies posem, he engegat el mòbil i m’he trobat amb una trucada d’en Josep Lluch, d’Edicions Proa, amb una noticia que, per desgràcia, no m’ha agafat per sorpresa: aquest migdia s’ha mort Isidor Cònsul, critic literari i editor, que estava afectat per una greu malaltia des de fa un any i mig.

Amb un PC de l’hotel -teclat italià i, doncs, amb algun problema d’accentuacio que ja resoldré en tornar a casa- escric aquesta nota apressada de condol i de respecte per tots els seus.

L’Isidor era una bona persona i un bon amic. L’A. i jo ens l’estimàvem molt i des d’aqui voldriem fer costat a la Romi, l’Arnau i el Roger, la muller i els fills de l’home que ara ens ha deixat.

De tornada a casa -encara ens queden deu dies per la zona de Nàpols- prometo que parlaré més extensament de la meva relacio amb l’Isidor.

(Ara mateix en el fil musical de l’hotel estan sonant els Procol Harum amb “A Whiter Shade of Pale” i trobo que és una banda sonora de fons ben adequada. Ho deixo aqui, doncs.),

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *