Totxanes, totxos i maons

El Bloc de Joan Josep Isern

4 de desembre de 2008
0 comentaris

“Astrologia psicològica”: un Bloc que promet.

Els seguidors d’aquestes Totxanes més observadors s’hauran adonat que des de fa una setmana al capdamunt de la llista dels meus enllaços recomanats (que trobareu en la columna de la dreta de la pantalla) hi ha un accés que us porta a un Bloc nou.

El seu nom és “Astrologia psicològica” i es tracta d’una proposta d’allò més interessant de la qual és responsable una persona que jo m’estimo d’una manera molt especial: la Cristina Àlvarez.  (n’hi ha més)

Vaig conèixer la Cristina a finals dels 80 a la feina i durant un parell d’anys va ser una de les meves col·laboradores més directes. Amb tota la solemnitat del cas puc assegurar que he tingut ben poques persones treballant al meu costat amb la seva eficiència, rigor i seriositat.

I si vàrem deixar de treballar plegats va ser perquè de vegades es fa justícia i la Cristina va ser cridada a feines dintre de la mateixa empresa amb més responsabilitat i valoració de les que podia exercir en l’àrea que compartíem.

Puc assegurar que la seva vida no ha estat un camí de roses però ella no ha parat de lluitar fins a sortir-se’n amb la seva. Fa dos anys i mig va prendre la gran decisió: va deixar la feina i se’n va anar a viure amb l’home de la seva vida a un poble més amunt de Moià, on les nits són fosques i plenes d’estels i l’aire que s’hi respira és net i tallant com un ganivet.

Fa set o vuit anys la Cristina va començar a estudiar astrologia a distància en una Facultat amb seu a Londres de prestigi internacional. Ho feia amb un entusiasme i un aprofitament dignes dels èxits que va acabar obtenint. I l’altre dia em va enviar un correu electrònic per anunciar-me que des de fa temps ja és una astròloga professional i que ara posava en marxa un Bloc de caire divulgatiu.

Un Bloc amb un títol inequívoc -“Astrologia psicològica”- i que en la seva capçalera, a tall de presentació, ens diu que el seu objectiu és “conèixer millor l’astrologia i promoure una reflexió coherent sobre els seus principis i propòsits”.

Llegeixo l’apunt que va penjar el diumenge passat i hi reconec perfectament la Cristina intel·ligent i amant de dir les coses sense embuts: “Desfent un malentès sobre l’Astrologia: els astres no ens influeixen!”, es titula. Ves per on jo, que no hi entenc gens d’aquests afers, em pensava que sí que ens influïen, els astres. Però si la Cristina diu que no és així deu ser veritat.

Deixo, doncs, aquí l’apunt i us convido a entrar a “Astrologia psicològica” (vegeu-lo aquí), un viatge pels topants gairebé desconeguts d’una ciència que tots tenim tirada a tractar amb massa lleugeresa. Jo ja l’he incorporat a la ruta de Blocs que habitualment visito.

Segur que aprendré un munt de coses que ara ignoro.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!