Grans moments de la història de la cultura universal: torna Pimpinela.

Ho copio d’un pirulí del meu barri: “Vuelve Pimpinela. Nuevo disco ya a la venta. “¿Dónde estan los hombres? ¿Dónde se han metido?”. Sus nuevas y mejores canciones. Incluye su éxito “Olvídame y pega la vuelta” en versión Reggaetón”. I tot això -un cartell on hi predominen els tons blau pastel- il·lustrat amb un parell de fotografies del pimpinelo mascle perfectament uniformat d’hortera -ulleres fosques, mocador al coll, copa de martini a la mà, posat displicent- i de la contrapart abilladeta de núvia made in Pronovias.  (n’hi ha més)

 

 

(Avís: Per a un millor gaudi dels enllaços es recomana que obriu els altaveus de l’ordinador).

Vaja, que si algú es pensava que després del fenomen Falete ja ho havia vist tot, s’equivocava de mig a mig: la pàgina web del Club de Fans Oficial de Pimpinela en España supera amb escreix tots els límits imaginables. Per cert, si us decidiu a entrar-hi (feu-ho, feu-ho…) no us perdeu l’apartat “Último disco” i molt especialment la lletra i l’audio (són molt generosos, ells, amb els seus admiradors: els posen demos i tot) del bonic tema que porta per títol “Me levantaste la mano”:

(ella) Nunca imaginé llegar a tanto / me levantaste la mano.

(ell) Te gusta jugar al gato y al ratón.

(ella) Tengo el cuerpo marcado.

(ell) Tu me obligaste, no me digas que no.

(ella) Cómo quisiera olvidarme de ti / borrar las huellas de tu crueldad. / Me levantaste la mano.

(ell) Es mi manera de amar.

I continua. Que la cosa no s’acaba pas aquí…

Uauuu!!! I si després d’aquest eloqüent tast teniu encara més ganes d’aprofundir en l’univers Pimpinela (sí, sí…) entreu a la “Entrevista exclusiva”, a les “Fotos video clip” i a les “Noticias” on, per exemple, us assabentareu que els germans Galán (perquè, per si algú no ho sabia, resulta que aquest parell són germans) es varen salvar pels pèls d’un terratrèmol que hi va haver el mes passat a Xile. Ja ho veieu, no sempre és sàvia, Mare Natura…

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *