Grans moments de la història de la premsa.

Després d’aquell inoblidable “Ferrusola dimiteix” publicat amb tot luxe tipogràfic en una portada de mitjans de desembre de 2003 a propòsit del relleu, propiciat pel canvi de règim, en la direcció del Festival de la Infància de Barcelona i després d’aquell no menys inoblidable exemple d’equitat i servei als lectors que va ser editar tots els DVD’s de la sèrie de TV3 “Dies de transició” excepte, ai las, el dedicat a la sortida de l’Avui, El Periódico acaba de marcar una nova fita en els annals del periodisme mundial amb el seu titular de portada del dilluns passat: “Els pobles catalans amb presons creixen i tenen més habitants” (*). I a més a més, afegeixo jo, la tenen més llarga (la cua del pa). Déu meu, la de coses que tinc encara per aprendre! I jo, ase de mi, comptant els anys que em falten fins a la jubilació…

(*) Per a més detalls llegiu aquí el que deia el bloc La Vaca que Vola sobre l’assumpte.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *