Josep Puigvert i Coll

Paraules al vent des de l'Empordà

3 de gener de 2011
General
2 comentaris

Coses que, si més no, semblen extranyes

Repeteixo, per si no havia quedat clar, que el meu sentiment independentista l’he concretat formant part de l’Associació Reagrupament Independentista. Podia haver format part de Solidaritat, d’Esquerra, de les CUP, o bé, segons les enquestes, de Convergència o bé d’Unió, del PSC, d’ICV i, fins i tot, del PP. Podia… però vaig optar per Reagrupament.
Tenint en compte aquesta premisa, i després de l’evident desastre electoral del passat dia 28 de Novembre, he passat de ser (des de l’òptica dels guanyadors) un sectari desequilibrat a un sectari desequilibrat perdedor. Bé, m’han dit coses pitjors.
Però des de les darreres eleccions, han passat uns fets que voldria remarcar: Han tancat els blogs del Sr. Dies de Fúria, l’agregador de blogs Absolut, el BAT, el fenomenal Cimera (Extraordinària) està amb respiració assistida (8 entrades des de les eleccions, sense actualitzar el “mirada patriòtica”,etc…). També ha plegat el meu admirat David Madí. Això, com aquell qui diu, un mes després de la gran victòria convergent. Arrel d’aquests fets, em sorgeixen dubtes, però que es poden resumir en una pregunta: Per què?.

En el petit Món virtual s’havia creat un estat d’opinió contrari al tripartit. I està bé que fos així, ja que si teníem gairebé tots els mitjans de comunicació a favor del tripartit, almenys en el petit espai de llibertat que representa Internet, hi podien haver veus discrepants. El temps, com és lògic, ens ha donat la raó: la socialdemocràcia aplicada a la gestió és un desastre i la pluja fina aplicada a la política, una collonada.
Ara es tanquen aquests espais d’opinió i, en conseqüència, desapareix un espai que, abans que tot, havia de ser un fiscalitzador dels nostres representants polítics. Hem de pensar que, com que CiU ha guanyat, ja no cal fer-nos preguntes? que tot ho faran bé i en la direcció correcta? Aixó sí que em recorda a les sectes. Per cert: jo això ja hauria de saber-ho, com a sectari que sóc….

  1. Serien “extranyes” si fossin un fenomen “extra”. Lamentablement tampoc són tan estranyes. En aquest país, on l’amistat interessada pesa més que la veritat (i lleialtat) desinteressada, és ben normal. Malauradament. Això fa que a partir d’ara també hàgim de llegir algun bloc sociata per a estar mitjanament informats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!