Notices from nowhere

Democracy now finds there can be ample for all, but only if the souvereing fences are completely removed.

UNA MAGNÍFICA NOTÍCIA: TANQUEN TV3.

A València a vint-i-dos de març de dos-mil set.

Fa un munt d’anys en Joan Lerma i Blasco, president de la Generalitat Valenciana, poc abans de perrdre les eleccions va fer el decret d’Homologació de títols amb els de Les Illes Balears i el Principat. I va perdre les eleccions poc després. Aquell pobre home investit, de retruc, President del Govern més important per als valencians era ( i és) un jacobí de pedra picada. Aquell que va vendre’s (tancar-lo, malgrat l’informe Kawashaki, per res) Sagunt per un abraç entre un tal Gonzàlez i Sandro Pertini va estroncar tots els anhels que posseïem llavors un bon feix de valencians. Tot era el seu cant del cigne. Un al·legat per a arrapar uns pocs vots del nacionalisme. Un fer-li l’ullet a Eliseu Climent i als nacionalistes de la Unitat del Poble Valencià….però allà va quedar. Això, de rebot, va provocar la més gran emigració de docents cap a la resta de la nostra nació. Avui les Illes i el Principat gaudeixen dels cervells més emprenedors valencians.

Ara amb el tancament de les emissions de TV3 per part de l’actual Molt Honorable President Camps i Ortiz…. (…)

Tornen a repetir la mateixa operació. En aquest cas per arrapar vots al quasi difunts d’Unió Valenciana (sector españolista) i els de l’antivalenciana Coalisión antiValensiana.

Supose que tenen amagades enquestes que no els hi són favorables. També hi ha uns altres moviments in extremis, com ara, la concessió per a la fundació de la Universitat Catòlica de València Sant VICENT MÀRTIR. (No Ferrer, com algú ha dit) i d’altres moviments foscos acuitats…

Tantost, podem alegrar-nos. Amb eixa premura i folla cursa a enlloc, que palesa i delata el sentit mancat de democràcia i continuitat d’un poble; com també, els putapènics telenotícies nou (9) que són un míting continu…..etc.

Puc assegurar que les properes eleccions a ajuntaments i autonòmiques són l’eixida de la Generalitat d’Avall del Partit Popular. L’últim que apague el llum, sembla la consigna.

Amén.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

  1. M’imagino que parles en alguna clau que desconec, però el títol del teu bloc pot despistar a molta gent, sobretot amb un text tant ple de coses que la majoria dels de Dalt no entenem.
    Parlem clar?. Gràcies

  2. Els de dalt, com gairebé sempre, hem tornat a fer el ruc. Ja ho vam fer -o vàrem, el tripartit-1-, amb l’Institut Ramon Llull.

    Això d’ara, és la conseqüència lògica, dels acords anteriors.

    A veure, si finalment, es pot solucionar. Altrament, a cada bugada perdem un llençol -i el del País Valencià és vital per a vosaltres, per a nosaltres, i per a tothom d’aquest llarg, esmicolat, i silenciat vell país nostre.

    Pere

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.