Notices from nowhere

Democracy now finds there can be ample for all, but only if the souvereing fences are completely removed.

UN PARÈNTESI:

PERÒ QUÈ FEM DINS D’UN ESTAT EN QUÈ EL MINISTERI D’AGRICULTURA, PESCA I ALIMENTACIÓ ES DEDICA, SOLAMENT I EXCLUSIVAMENT,  ALS CEREALS, A L’OLI I ALS BANCS DE PESCA DEL NORD D’ÀFRICA ?

EL BUCLE SOCIOPOPULAR: EL LLAURADOR NO POT VIURE DE LA SEUA PRODUCCIÓ AGRÍCOLA. LA TERRA PERD TOT L’INTERÈS I ELS CAMPS ESDEVENEN SOLARS.

TAMPOC NO S’INCENTIVA LA REELABORACIÓ, MANIPULACIÓ, MANUFACTURACIÓ I COMERCIALITZACIÓ CONSERVERA AMB LA INCORPORACIÓ DE VALOR AFEGIT……AL PRODUCTE.

US HI DESE UNS VÍDEOS ACÍ BAIX. 

Alerta al moment en que s’explica “que en la segona part de la campanya hi han dedicat 9 milions d’euros compartida al 50 % amb fons europeus”. ZP dixit. I la claca socialista aplaudeixen. És a dir, dediquen a pal·liar 750 milions de les antigues pesetes.  (?) Xato, ZP, no t’hernies !

DEFINITIVAMENT: no sap de què està parlant i els de la claca recorden els “encaraors” de la verga del bou a dins de la vagina de la vaca. 

FAIG MEMÒRIA: EL DIPUTAT ESTE ÉS UN DELS ENCARCERATS EN LA GARZONADA DEL 1991. 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

  1. però sí és cert i veí de comarca… Ah, m’han dit que ja tenim a les portes del poble el cable de fibra òptica, us aniré informant… de moment, van complint-se els terminis fixats per tal d’accedir a la banda ampla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.