Notices from nowhere

Democracy now finds there can be ample for all, but only if the souvereing fences are completely removed.

SES DARRERES PARAULES AMB RÀBIA

NO ÉS LA CRISI ECONÒMICA. Perquè si ho fos, moltes tv’s hi haurien plegat abans. Hi ha tota una estratègia darrere de tot açò. LA CRISI FINANCERA A LLOM DE LA IMMOBILIÀRIA i d’altres actius enverinats -per ells i que ells mateixos han begut- són l’excusa. Els mitjans de comunicació locals són els que ens expliquen la realitat propera, aquella que podem contrastar per a saber de la seua bondat. Els de gran abast no ens són fàcilment testables al comú de la gent.

“Llegir” una premsa, “visionar” una tv són instruments vàlids per a comprendre el grau de qualitat democràtica en què vivim una societat malgrat llur qualitat preluterana. Pose l’exemple que ens és més propers a València. Las Provincias i RTVV han estat fonamentals per a entendre el mal govern de la Generalitat d’Avall i la xarxa de corrupció adherida a tot l’establishment. I ells són conscients que, com a corretges de transmissió de llurs amos, faran l’impossible per a fer-los desaparèixer. I acontentar llurs amos de la FAES o de la “intel·ligència institucional”.

I en aquesta escomesa els comparses indígenes Mas, Fabra i Bauzà estan ben implementats. O els fem la vida impossible o ells com a “corre-ve-y-diles” dels amos ens desnonaran de l’Educació, Sanitat, Indústria, Infrastructures i Medi urbano-natural, car, hi corren en paral·lelament a la sort dels mitjans de comunicació públics de la societat i conformen, junts, el seu entrellat públic.  I acò val tant per ací, com per a Puerto Rico.
  


  1. El dol serà llarg, perque els executors ho fan perque són gent de mala sang, polítics sense escrúpols, que volen només el poder per preservar el diner de la gent que representen. I és clar, aquests mitjans de comunicació, són pals a les seves rodes. En aquesta televisió de Mallorca no ha estat un problema de finançament, senzillament no pensen igual que el govern, són periodistes i artistes i prou, sense carnets de partit, i si en ténen, posen per davant la notícia, l’art, la cultura, l’ofici de viure …..
  2. Gràcies per donar difusió al comiat del darrer Notícies Cap de Setmana i al tancament de RTVM /M/, una pèrdua que no ens la podem permetre, és una amputació. Ja veus amb quina dignitat i professionalitat s’acomiaden. Ha estat una execució perpetrada com un turment, lenta i humiliant, desbaratada. Memòries

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.