Notices from nowhere

Democracy now finds there can be ample for all, but only if the souvereing fences are completely removed.


 1. El més surrealista del vídeo és que mentre discuteixen tots tres durant tota la durada del vídeo, el locutor de Bordell 9 (de Canal 9 té ben poc) que parla valencià s’hi quedava al fons, tot divertit, sense dir res, pensant segurament: “Déu n’hi do, quin merder se’n fan aquests”. 
  Mentre les dues senyores se’n ficaven elles mateixes en un guirigall sense cap ni peus, no sabien si justificar o condemnar Berlusconi, la prostitució o que les meuques siguin menors d’edat o no, el locutor valencià es quedava al marge, era millor, jo hi hauria fet el mateix.
  Sort que a la nostra TV-3 no hi veiem d’aquestes bestieses. Això sí, a Telemadrid continuen amb la seva, que si ZP i Rubalcaba amb el segell d’ETA a sobre, quan no estan tristos perquè el Xaktar no fos capaç de guanyar-li abans d’ahir al Barça (van titular la crònica del partit “Fue bonito mientras duró”). 
  Un salut,

  JULIÁN.  

 2. Prefereixo veure els colors de l’arc de Sant Martí a la tele, que perdre el temps amb el Bordell 9 ….. No, no ténen la culpa, però podríen plantar-se ja, no creus ??
  El feixisme vola i vola …. quina desgràcia !
   

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.