Notices from nowhere

Democracy now finds there can be ample for all, but only if the souvereing fences are completely removed.

LLEI DE BOYLE I MARIOTTE


Química i Física recreatives
Assumpte:
EXAMEN DE  FÍSICA-i-QUÍMICA

Pregunta:
 ¿És l’Infern exotèrmic (desprén calor) o endotèrmic (n’absorbeix)?

La majoria d’estudiants escrigueren llurs comentaris, lacònicament, sobre la Llei de Boyle-Mariotte (el gas es refreda quan s’expandeix i  s’escalfa quan es comprimeix).

Un estudiant, tanmateix, escrigué el següent:

En primer lloc ens cal saber en quina mesura la massa total de l’Infern varia amb el temps. Per a això ens cal saber a quin ritme entren les ànimes a l’Infern i a quin n’ixen. Tenint en el ben entès, que una volta dintre de l’Infern, les ànimes ja no n’ixen d’ell. Per tant, no s’hi produeixen eixides. En quant al nombre d’ànimes que hi entren, vegem què diuen les diferents religions:
 
la majoria d’elles declaren que si no pertanys a ella, aniràs a l’Infern. Donat que hi ha més d’una religió que així ho expressa, i donat que la gent no pot pertànyer a més d’una, podem concloure que totes les ànimes van a l’Infern.

Amb les taxes de naixements i morts existents, podem deduir que el nombre d’ànimes en l’Infern creix de forma exponencial.

Vejam ara, com varia el volum de l’Infern: segons la Llei de Boyle-Mariotte, per a que la temperatura i la pressió de l’Infern es mantinguen estables, el volum s’ha d’expandir en proporció a l’entrada d’ànimes. N’ni ha dues, a partir d’ací, de possibilitats:

segueix en el “Vull llegir +”

1. Si l’Infern s’expandeix a una velocitat menor que l’entrada d’ànimes, la temperatura i la pressió a l’Infern s’incrementaria fins que aquest es desintegrara.

2. Si l’Infern s’expandeix a una velocitat major que l’entrada d’ànimes, la temperatura i la pressió minvarà fins que l’Infern es congele.

¿Quina possibilitat és la vertadera?

Si acceptem el que em digué l’Empar en el primer curs de carrera “farà fred a l’Infern abans d’anar-me’n jo al llit amb tu”, i tenint en compte que anit em vaig gitar amb ella, la possibilitat nombre 2 és la vertadera i, per tant, donarem per bo i cert que l’Infern és exotèrmic i que ja està congelat.

El corol·lari d’aquesta teoria és:

Que donat que l’Infern ja està congelat, ja no n’accepta més d’ànimes, doncs, està extingit; deixant el Cel com a única prova de l’existència d’un Ésser diví, el que explica per què, anit, l’Empar no parava de cridar:

¡Ooooh, Déu meu, ooooooh! Déu meu,………! 

Òbviament l’estudiant aprovà amb excel·lent.  

Publicat dins de General | Deixa un comentari

  1. Aquest apunt m’ha agradat un poquet més que els altres… per la historieta, per l’humor, per la frescor, etc. I perquè ja està bé de CEE carques, que semblen xiquets de dos anyets: ell m’ho ha dit primer…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.